evo decki slozeno, jos jucer, znaci sad mi je dobro, ovaj tjedan mi dolazi adapter sa sa za sat s obrtajima pa cemo vidjet kolko vrti, jucer napravio 200 km sjeo remen, al nakon 30 km sam imo gadan problem, odserafila se getriba, nemres vjerovat i onda se vraco doma, sve izvadio sve puno ulja, odserafila se prednja 3 serafa na getribi, stegnuo ih do jaja, ispusil ulje sta jos bilo i stavil novo, sve pobriso spuho i vratil nazad i napravio 160 km, znaci natocil sam za 5 litri i napravil sam oko 130 km sa tim, ja sam zadovoljan potrosnjom jer sa 17.5 nisam mogo sa 7 litra napravit 100 km, stisnul sam ga po satu 110 najvise, to mi je dosta, napokon sam zadovoljan setupom, sa city c16 puno bolje ubrzava nego sa r,jedino kakje reko mareek, da na malim okretajima dosta slab, to da, naprimjer moram sad postelat karb ler gas, do sad mi to na r na startu nije trokiral odma je krenul, a sad sa ovim na startu mi tu i tam strokira, previse benzina, al zato do 105 ko lud, za base ja sam prezadovoljan, za svaki dan je prva liga, nema cukanaja niceg, roden za po gradu, jucer saam sa gillerom runner 125 imo par utrka ubrzanja i nije mi nis mogla, malo mu stisnem gas odma povuce auto prodes bez ikakvih problema, jos usis uzmem i ovajbolji karb i vise nis ne diram, jedino cu probat mal jos okretaje dic to sad kad prode sezona ispuh prosirit i to da mi je jos trunkicu bolje poteze, snimat cu video, makar kolko vidim ovaj oversize ne pokazuje svoju snagu na base, preslab je to kit za to, da je to malo jaci kit gore onda bi tek pokazo taj prijenos kaj je to, stavit cu slike sutra yasuni je vec dobio farbu