E ovo bi već htel probati kak ide
Taj usis i cijeli stage 6 OS prijenos je bila moja sljedeća investicija, ali usljedila je prodaja pa je ostalo samo sannnn. Ali sam siguran da bi s tim skuter bio savršen.
Ti imaš još jači kit kaj bude brutalno sad...to bude živčano ko sam vrag.
Sa skvišom se buš moral igrat, ali pazi da ga ne smanjiš previše, mislim da bi sa jednom brtvom bilo to to, nema ni potrebe za prevelikim, imaš na stranim forumima to dobro objašnjeno...ne sječam se više na kojem, ali znam da ima jer sam čital.
Ne vidim dobro pa kaj imaš OS varimoat? I jel to serijska prirubnica? Trebal si uzet neku racing kad si već sve uzel high-end
Sad samo pazi i ljepo lagano slaži da nekaj ne ispadne krivo, igličasti dobro podmaži i kapni malo ulja u usis po radilici i u lagere...najbitnije je kod takvih stvari da ne rade NIKAD na suho, jer kad ti upališ ak nema ulja ono radi par sec na suho i eto nepotrebnog trenja...
A jebeš ulje, bolje da ga ima nutra nek da nema, malo bude zdimilo i super.
Ahhaha, al se budeš načistil ti tog bloka....bijela boja
Uzmi si i deklo recimo od TOP Perf., koji ima pravo hlađenje....naravno ak imaš para za utući još.
Inače uvjek se veli da se na zimu bude slagalo, ali ja ti velim i sad buš videl da je to sranje, jer kad buš složil, i htel se otpeljati a vani zima-snijeg i ostale pi*darije, pa buš videl kaj je treniranje živaca...
I ne po zimskim režimima štelat fergazer, počekaj proljeće