j#bote racing u k**ra* i sve, definitivno kit je bolestan, uglavnom stelam motor od ujutro 10 do sad, izmjenil 10 dizni, znaci nemas sanse da ide sa airboxom na kraju sam na airboxu izbusil 5 rupa fi 8 i red sponge i maknul do kraja lulicu, 102 dizna vrti se max 11 000 leti do 100 po gpsu, ali start katastofa guti se i tek nakon 10 kad primi cupa, i totalno mi trokira to do 10, stavil bum 0,5 grama lakse rolice valjda bu bolji start, tak da ga vrtim do negde 11800 makar onda moram jos vecu diznu metat, vrag me htel uzet nikak to nastelat pa probo sa serijskom kajlom pa to nejde onda vise od 60, na kraju sam sad w7 igla na drugom zubu i 102 dizna i seraf na krug, i jos mi nije to to jebe me najvise sad to trokiranja na malom gasu, danas sam napravil sveukupno 67 km tu po selu ljudi su mi vec jebali mater a ovo kak se dere sad auspuha ni ne cujes haha, sve radi ko mina a xenon svjetli ko betlehem
sad idem jednu rundu od 50 km jos pa bumo videli i da temp mi je oko 85 90, al me vjerovatno jebe ova kineska urica ne kaze tocno stalno nekak preskace haha, samo gas