Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Blok se može isto srediti ,nešto u stilu rezanja i bušenja dekla variomata . Samo to još nisam vidio da netko kod nas radi.
Ni mi ne vidimo Mislim da on nije mislio na rezanje dekla jer je to poprilicno cesta pojava.Rezanje bloka jos uvijek ne kuzim niti mislim da je pamento
ovaj prvi bi trebao biti od lune 2t ako se ne varam
Jesu to auspusi za 2t?
eee ljudi.... ovako ... imam ovaj silverstone i otišao mi je ležaj za volan......može li mi netko reći kako se zove taj ležaj jer se ja baš ne razumijem u to.... koliko košta ? i gdje ga mogu nabaviti ...... hvala
Tako je
a po cemu si ti to zakljucio da je otiso lezaj??
ma bio mi se pokvario motor ,pa mi ga je došao jedan prijatelj popraviti i onda mi je on reka da je sad sve u redu al da mi je otiša ležaj i da je bolje da ga ne vozim dok ne kupim novi
pa brat bratu jel imaš ti 4 taktni motor il šta kak ćeš to stavit gore
ali ovi tu si za chinarelli i na tvoji je duza i tanja grana kako ces kemijat ja ne znam nadji takav samo za 4t i gotovo
ma daj čovječe tko ti je rekao da uopće auspuh kupuješ ? kupi si kit za te novce , sredi prijenos i vozi se ko čovjek...netreba ti spuh na 4takta..
Auspuh bi stavio radi izgleda samo A za kit ćemo vidjet,jer mi je u planu na ljeto kupit 2t