gle, ja skupljam za popravke jer mi tata nije vlasnik firme i nemam 4 vozila od kojih su 2 terenca i nijedan nije stariji od 3 godine ko tvoji..
samo cu reci da se grdno varas, nemam nikakvu firmu, niti sam ikad imao, trenutno imam 3 vozila, od toga je 1 terenac... (prodan drugi )
sam zaradjujem za svoje stvari i ne zelim od drugoga kune, jer ne zelim osjecaj da imam nesto sto zapravo nije moje..
toliko o tome
dalje: cviknuo mi je skuter jednom, malossi sport prilikom kurblanja je izletio osigurac jer je do gasenja sve bilo ok, upalio poslije na kurblu i dok se grijao na mjestu samo je zastrugao i ugasio se... prakticki slucajnost, ali nebitno, cviknuo je...
gle... imam i ja rezije, i imam odgovornosti svoje , nemam zenu i djecu pa nemam toliko troskova, ali su prisutni, ali zato si mogu priustiti neke stvari sto ti nemozes, jbg, shvacam te u potpunosti u tomee.
dalje.. znam pun rac ljudi koji sa seriskom radilicom vrte oko 12 tisuca okretaja vec ohoho kilometara...
u tvornici se upresa u 3 sec, ALI, prvo upresavanje je najkvalitetnije, naknadno su vec i dosjedi slabiji, postoji mogucnost losije ugradnje ili lose serije lezaja i pun rac jos faktora.. tako da ako se nista ne cuje i nema lufta ja bi drzao serijsku dok se ne cuje koji simptom...
ovo gore nije uvreda, samo sam htio argumentirano objasniti