Ok, pogledat ću FAQ, koristio sam search ali nisam našao.
Koji je postupak za ispustit, a kasnije za ulit tekućinu?
Dali se uljna treba podešavat, ili šta. Neznam joj princip rada. Ili automatski radi mješavinu s obzirom da će bit više benzina u điru (veća dizna, drugi karb, sad je originalni Gurtner 15mm još na mjestu)
Ako ostavim uljnu, onda napravim 1% mješavinu u tanku?
Za ispustit tekucinu stavis kantu ispod skutera, odspojis criva kod pumpe i odvidas cep rezervara rashladne tekucine...
Kod uljevanja, nakon sto si pospajao crjeva, ljevas tekucinu u rezervar dok ne prestanu mjehurici, onda odusis zrak na glavi (na original pezo glavi ima mali sarafic valjda je slicno nesto i na kitu) pa opet nadoljevas tekucinu do vrha...
Nakon prvog paljenja pogledas dal je voda spala i nadolijes... Opcenito nakon sto je sastavljen pazis prva dva đira ima li vode jer uvik ostane zraka di more izgubit malo...
Dobro je preko noci ostavit skuter na suhom ili ispod masine stavit karton pa mozes vidit dali ti igdje kapi i sl...
Uljna sto sam ja vidio na nekim jetforcima je dellorto elektricna i neznam kako se stela, ako ima mehanicku nju netrebas dirat samo ljevaj kvalitetno ulje, polusintetiku neku, prije ti je mogao radit i s mineralnim al sada ljevaj ili polusintetiku ili sintetiku i neces imat problema...
Iz pocetka je dobro stavit kap mjesavine u rezervar, poslje je nepotrebno, visak ulja ti kolje svjecice, baca ti tragove po auspuhu, masti ti vunu spuha (spuh postaje glasniji), sužava ti ispušni kanal (previse garezi se stvara i skuter slabije vuce) itd...