Ovak.. odmah cu vam rec...
prvo sam iso trazit tu famoznu rozu zicu koja ide prema CDI-u, ali je nisam mogo naci... na CDI se ne spaja niti jedna roza zica.
ALI, ima neka zelena (ak se dobro sjecam) zica koja viri iz CDI-a i odmah i zavrsava sa spojnicom i nis se na nju ne spaja... cak nisam uspio naci ni zicu negdje sa strane koja bi se spajala na tu jer mislim da je to elektronska blokada.
Onda sam iso prckat po frgicu.. tu sam maknuo onaj metalni dio koji valjda ogranicava izlaz igle i htio sam pomaknuti iglu al je vec ionako bila na najnizoj poziciji (od njih dvije samo, a ne 4 ili 5 kolko ih vidim na slikama na netu).
Poslije toga sam iso pogledat za onaj prsten u variomatu kaj ogranicava da se previse priblize remenice, ali tog prstena nema (samo sam vizualno i dodirom provjerio unutra, nisam rastavljo).
Lakse rolice, kolko sam ja skuzio princip variomata, povecavaju ubrzanje, a krajnju brzinu (po mojoj teoriji) bi trebale malo i smanjit... ne??
Mozda ta verzija kineza (Sanli Silverstone SL50QT-8) fakat nemre brze... ne? Al nije to ni greda... za pol sata sam na poslu... autom mi treba 25+10 pjesice od parkinga hehe.