tek sad opazio temu, svaka cast kolega
po boji svjecice ok je toplinska vrjednost i dobra je smjesa, provjeri dovod goriva, meni bi se kadkad gasio jer mu se zacepilo sito u rezervaru...
za regler san ti vec reka negdi kako se spaja, dakle 4 zice, dvi u namotaje dvi di vec idu na instalaciju...
a za ubrzanje komentar, po satu ti ide jedva 75-80 prave (kad zakuca kazaljka to ti je malo preko 70), pa jbt ikin oliver city s nekim kineskim rezo spuhom bi kadkad zakucao s dvojicom, s jednim uvjek, za piaggio 70 je to vrlo slabo
jesi li popravlja kanale nakon busenja?
sad si me dao na ideju,mozda me vakum jebe,budem probal spojit sa slobodnim padom gorivo,jer ono,malo dulje ful gas vozim i samo bas ko da nestane goriva,ugasi se,treba malo vise puta zakurblati i onda ide dalje normalno
za regler si rekao u onoj temi nek velim boje zica pa budes mi rekao kaj kam spojit al bas i nisi odgovorio vise
problem je kaj iz piaggia ja imam 3 zice koje idu a iz cpia 2,stim da sam ja zadnji put na krivu spojio pa je bilo svjetlo i sve al kad sam dal gas
ode sve u p.m. ....a za ovo po satu se ne slazem s tobom
imas sliku kak je isao sa cpi masinom ,i ovo malo poslije 80 sam lagano ,al zbilja lagano preticao frenda na luni koji je isao 75 po njegovom satu...cpi dosta laze,al moji ipak ne toliko...a sad s piaggiom ga sisam ko da ga nema na cesti...kanale nisam dirao kad niti imam alat za to,niti znam to radit
to mi je za prvu silu dok ne dođem do neke love,onda kupujem kit,spuh i tak...a to bude na proljece...trenutno je skuter rastavljen,jer imam malih problema sa zakonom(dosta da velim da se opet poceo pandur na motoru sad u 11 mjesecu voziti tu po mojem kraju ) tak da si slazem bicikl za vozit se jos tih mjesec i pol dok ne dobim vozacku...al kad to malo sredim budem mjerio s mobitelom kolko ide po gpsu,i mene bas zanima....ocekujem barem nekih 80-85 prave....dobije se dosta stim brusenjem cilindra al ipak to nejde ko kit kad su kanali ostali takvi kakvi jesu...
al polako
ovih dana mi dolazi drugi regler,pa da konacno tu struju slozim,sad sam naso i shemu struje za cpia konacno tak da sad valjda nebu problem spojit kad imam i od jednog i od drugog sheme...a ima jos dosta toga...