I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ne,u tehnici je čak se radi i o istom skuteru..tj ne o istom skuteru nego i ostom repu.http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,57014.0.html
evo spojene su teme
nisam mislil da ih trebaš spojit..nego niko niš ne traži nego samo otvaraju teme i ima ih ne poduplanih nego 5 put poduplanih.modovi nek zaključaju il brišu i opomenu te koi nisu sposobni koristit tražilicu.
ja jos nisam krenuo raditi, nikako vremena uloviti.. uglavnom ja cu sa stretch folijom omotati oko rezervara i tih gluposti da zastitim, nafilati pur pjenom i onda je lagano skalperom ili necim oblikovati i samo onda sa poliesterom preci 2 sloja i zguliti pur pjenu
Hej ljudi jedno pitanjce ... od cega i kako da napravim kalup za rep nesto prepravljam na mom motoru pa ocu od speedfight 2 rep da napravim ima frend sf2 skinuce mi rep dati da napravim kalup ali od cega u sta ? sa poliesterom cu ga praviti ali samo da mi pomognete kako kalup da napravim ... hvala unapred svima koji mi pomognu ps: nadam se da sam izabrao dobar podforum gde cu postaviti ovaj topic ... admini izvinite ako sam pogreshio ...