Ne znam gdje komentirate ovaj trip, ali bio je stvarno prepun sadrzaja, i vidjeli smo se s mnogo dobrih ljudi. Mene jos peru vrhunski dojmovi iz Pozege kod Pecele, a sad jos i Zadar pere na najjace, zci TOPCINA! A vidjeli smo cak i neke sto su nas izbjegavali jer su u nekom svom djiru koji nema veze a vezom, al dobro, mora netko uvijek terat i kontru i to je politicki korektno. (Necemo vise kenjat po Pezi jer je izazvalo kontra efekt).
Prvo smo se vidjeli sa Scaniom u Jospdolu, iskapili 2 runde opusteno uz atmosferu bez sekunde sutnje.
Zatim spicili na magistralu koja je od Senja do Karlobaga izuzetno losa, opasna i odvratna za vozit sa skuterima. A kamoli s motorima, propala je. Tek od Karlobaga je super, gdje 99% motorista odustaje, a i mnogi drugi.
Nasli se s Caletom, eto sve vidite, imali smo veoma zanimlj dan prepun sadrzaja i ispostovacine, bili na vise lokacija u Zadru, prosli poprijeko do Bibnja i tako. Dosao i RunnerFrom Sukosan s ekipom, pa nas je bilo i lijepo za vidit. Na koncu potegli blizu Posedarja, i tano smo na bengi jos cakulali i lagano u noc orema Zgu. Bilo je dosta hladno, a pred Plitvice i extremno.
Pouka glasi. Nikad se neces smrznuti u zimi koliko u sred ljeta.
Bilo je dobrih srndaca jer smo izabrali najgore moguce vrijeme za povratak od 23h, kada se zivine idu hraniti.
Pohvale Matiji za slozen Due+ koji ide kao raketa, i opet sam bio najsporiji, ali kad je trebalo na D8 motoristima pokazat tko je tata, bilo je kocenja.
Bilo je svega dobrog i najboljeg. pi*darija nikakvih.
Ma bilo je odlicno kao i uvijek do sada!!
Evo ovdje link na galeriju koju sam ulovio:
https://postimg.cc/gallery/Y9Ngf72