Danas sam u Graši roknuo Grašo svinjsku šniclu, definitivno kvalitetan komad mesa, da se razumijemo nije to premium ali pošto nisam milionaš još uvijek
Ta punjena šnicla je odlična,odlična je i pileća pohana rolna punjena kajmakom,a bome i punjeni lungić je za Oskara,naruči to pa ćeš vidjet koju hrgu mesa ćeš dobit,a i običan lungić sa žara je isto odličan
Usput probao sam vrhunski hamburger u "barel" u popovcu kod sesveta ali je preskup ili premalen ili oboje
Meni je kod Renmena u KSS One u Sigetu odličan burger,jedini minus je kaj moraš jest s nogu jer nema lokal,odnosno peče u kiosku,ali najbolji burger kaj sam do sad jeo je u Forku koji je otkriven prošli tjedan,samo ću reć,za Oskara,bio 3 dana za redom,prvi dan ispoštovao odma 2 komada + desert
A cijene su stvarno dobre,začudio sam se jer bi takav burger u Zegeu naplatili 60kn,pogotovo ak uzmeš u obzir da je lokal u sklopu hotela sa 4 zvjezdice,imaš burger već za 35kn,većina je oko 45kn,odi probat nećeš požalit,jedino kad naručuješ burger,ak voliš jače pečeno meso,moraš to naglasit konobaru,jer peku medium,a to ti piše i u cjeniku ispod ponude burgera,meni je dobro po njihovom,volim da je malo "živo"
Lokal ti je nekih 2km od stadiona u VG iz smjera Domovinskog mosta,blizu Plesa uglavnom
A kaj se tiče Jadrana,meni oni imaju nenadmašni šmek roštilja tak da im po tom pitanju kod nas još nisam našao konkurenciju,a gurmanska pljeska im je stvarno vrh,kad usporedim njihovu pljesku s npr. pljeskom iz (pre)razvikane Rustice,to ne može u istu rečenicu,pogotovo jer ko i većina lokala forsiraju 100% junetinu,a meni takav roštilj ne može bit vrhunski,mora bit mešung mesa i amen