Danas tripno do ledene, ali extremno osvjezavajuce Mreznice, i bogami cu opet tako.
Izgasiro Nmaxa malo. Od Belavica do Zagreba za 45min. Ali sam isao autocestom jer danasnji tempo zivota ne dozvoljava nista ispod 400kmh. Na Nmaxu imam novu novcatu DUNLOP zadnju gumu. I ja ne mogu razumijeti ljude koji to kupuju svjesno! Uzas, teski otpad koji samo tako oklizuje preko crta. Danas mi se ispovijedio covjek iz Lagercommercea kako si je strgao ruku zbog Dunlopa. Krenuo sa semafora, i nakon dvadesetak metara kocenje prednjom, i SAMO JE NESTAO PREDNJI KRAJ. Covjek se slozio sa 20kmh ko isus, slomio ruku, dost natuko nogu.
Jebiga, ja sam ga uzeo, probao i super je za gustat, ali moje potrebe su pretovarske, i ne zelim da se brinem o skuteru, nego da ga zloupotrebljavam i zlostavljam na najextremnije moguce nacine. k**ra* cu ja biti rob vozilu! I k**ra* cu ja placat odrzavanje kao svi ostali, mora biti barem s 90% popusta, odnosno mora biti jeftinije i od onoga sto je ukro dijelove, jer ce PureJet duze trajat!!!