Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
bogami bero ovaj kao da oce tvoju kitu da vidi
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
pa hello kity... prosto receno kitu:D hahaha to je sve k**ra* ( kulturno receno kitu).... ajdeee reko si dns slike....
bero daj slike ljudima, ne budi drnda
Jeste li vi primjetili ili se meni samo cini ali Drnde vise nema,nije vrag da se nesto ljuti?? Drnda prijatelju,ne mislimo mi nista lose.Javi se i daj koju sliku!!! A sto se tice mojih slika,nema slika nikakvih.Posto je to sve jedan k...Kako je neki k... tu napisao (saljem mu pusu)
Bero pazi da ti slava ne lupi o glavu Šalim se
Lijepe su podnice bravo
ovo ce biti njene plastike
Lijepe su podnice,lijepše nego one serijske kakve ja imam...Nego jel se skližu?
onda je to racku a ne hello kitty edition bero razočaro si me i ko čovjek i ko komunista ja sam mislio da kad je rama pinky da idu i maske u bijelo pinky kombinejšn ponavljam.... i kao čovjek i kao komunista si me razočarao
ako je prava hello kitty onda mora biti bijelo pinky
Jesi ti gluh,glup ili ti noge smrde!!! Prava Kitty je bijela sa crvenom masnicom,nikakva pinky boja se ne spominje!!! Stavio sam u temu nedavno link sta znaci i odakle dolazi,i zbog cega su je ljudi poceli uopce upotrebljavati za razne pi*darije i zasto je postala tako popularna i u svijetu tuninga...Kad se zavrsi vidjet cemo kako ce biti,zasad znam skoro isto kao i ti kako ce izgledati,ali mislim da bi trebalo biti dobro.Vidjet cemo!!!
gotovo.... kraj plug & play dinastije... znači ipak si nasjeo na čari fuša i dao si vremena napraviti nosač tablice....bero opet si me razočarao