I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
132.dati drndi svatko po 50 kn da slozi bijesnu kuju ne vozim na trakicama... vozim u zadnje vrijeme tudje jer je moje po garazi rasuto
si ti peder ili zelis takav ispasti samo ? sto sam ja t rastavio i da nisam znao sastaviti?
nemoj me terat da punim n95 8gb cim ju iskopam negdje ispod kreveta... ( treba i kabel naci) a sto cu ti slikaat kad je 2 mjeseca u istoj pozi sve na hrpi i prekriveno dekom nije problem slikati , ali neznam cemu
Decki moji svi zajebavate drndu da nema slike,a kaj je ovo njegovom avataru,to je njegov...Izgleda da više to nije to..
Spameri j... vam b...!!! Na veliko ste zaspamali temu,dosta. A ako si pravi tuner onda moras imati pripadnicu lješseg spola koja ce slikati da ti ne zaprljas mobitel!!!
pripadnice se uvijek traze... trenutno nema neka za stalni radni odnos a to za pit.. vjerujes li mi da osim 1 pive prije 2 dana nisam alkohola od 8 mjeseca popio jbg, stari se.. a vecinom sam za volanom pa ne zelim... daj bero... ocemo slike
ovaj jbn bero ima na sve odgovor!ps: da nebi bilo da spamam! dobar lakirer bero!
daj bero... ocemo slike
bero stavi bilo sto samo da budu slike
jeli to gotov ?
Ne,pa kad sam ga odvezao u ponedjeljak!!! Ima puno posla ,za obicni motor da se olakira treba vremena a kamoli za airbrush!!! Znam otprilike datum kad bi trebao biti ali necu vam reci...