desol kistom ono nanio da sam jedno 15 deka potrosil ako je kantica od kile! (na dekl) i onda kad je poskakala s spahlom postrugo pa ispro ,onda druga ruka nanio di je ostalo kad je poskakala kefa na busilicu i drot kefa i udri!,ceko sam da poskace 5 min jedan dio koji me j#bo oko kurble sam ostavio oko 30 min i sam se maknuo samo s krpom maknul!,
Imam ja takav dekl jedan kuci vec ispoliran!!!
Samo ga treba jos jako dobro pastom izvuci,i ova Purol pasta je jako dobra za poliranje aluminija sa tim sam ja podnice i rucice i sve ispolirao!!!
Ako skidas felge sa desolom namazi debelo i ostavi jedno 20 min i vise samo nemoj da se osusi.
Onda minivas i udri,ponavljaj postupak dok se ne skine kolko se moze onda opet namazi di nije se skinulo i nozicem i zicanom cetkom na busilicu.
Kasnije kad sve skines dobro isperi minivasem da se desol ne uvuce negdje jer ces imati pi*darija kod bojanja!!
Tako sam ja svoje radio.
I da najgori je onaj dio di guma sjeda to nemozes skinuti da si Isus,mislim mozes ali je sex.
Ja sam uspio ali sam se napatio,rezultat je bio felge kao iz kalupa da su izasle.
Jeb... nemam sliku!!!