Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Reganje scoota svake godine ?!  (Posjeta: 2762 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Reganje scoota svake godine ?!
« : 08 Prosinac, 2007, 09:53:11 »
evo bas neki dan pricam na msn nesto sa rplcnt i dosli smo na temu oko reganja scoota,i malo mi je bilo cudno jer nisam ni sam znao,kad je rekao da u hr moras svake godine dat oko 500-600 kuna za reg scooter ?? jer ovdje kod nas u bih ti je kad uzmes scoot tek regas ga jednom sa osiguranjem zajedno ispadne 50 eura i to ti je do kraja zivota ,nema potreba da ga vise regas hehe jer u saobracajnoj pise ono dokle vazi registracija ,,Trajno'' ...samo svake godine platis osiguranje ..koje je cca 10-15 eura...znaci nema ni tehnickog niceg hehe zato sam se ja cudio kad sam cito svi nesto pricaju o tehnickim pregledima,reganjima kako ce vak nak,treba da naprave el blokadu da prodju tehnicki sad kad budu ponovo regali a sve do 50 ccm scooteri hehe :D dobro ima i jaci kubikaza :P ..eto nista samo reko da podjelim sa vama to....Dobar je ovaj zakon ovdje al vazi samo za scootere do 50ccm :D
« Zadnja izmjena: 08 Prosinac, 2007, 09:55:04 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline sax

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Peugeot SF2
  • MojSetup: Nema
  • MojSpuh: Leo Vince
Odg: Reganje scoota svake godine ?!
« Odgovori #1 : 08 Prosinac, 2007, 10:06:27 »
Ma ovo kod nas je sranje.Samo nas kradu i svake godine je sve skuplje i skuplje.

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
« Odgovori #2 : 08 Prosinac, 2007, 12:21:43 »
evo bas neki dan pricam na msn nesto sa rplcnt i dosli smo na temu oko reganja scoota,i malo mi je bilo cudno jer nisam ni sam znao,kad je rekao da u hr moras svake godine dat oko 500-600 kuna za reg scooter ?? jer ovdje kod nas u bih ti je kad uzmes scoot tek regas ga jednom sa osiguranjem zajedno ispadne 50 eura i to ti je do kraja zivota ,nema potreba da ga vise regas hehe jer u saobracajnoj pise ono dokle vazi registracija ,,Trajno'' ...samo svake godine platis osiguranje ..koje je cca 10-15 eura...znaci nema ni tehnickog niceg hehe zato sam se ja cudio kad sam cito svi nesto pricaju o tehnickim pregledima,reganjima kako ce vak nak,treba da naprave el blokadu da prodju tehnicki sad kad budu ponovo regali a sve do 50 ccm scooteri hehe :D dobro ima i jaci kubikaza :P ..eto nista samo reko da podjelim sa vama to....Dobar je ovaj zakon ovdje al vazi samo za scootere do 50ccm :D

doći će to i kod nas sigurno, ne brini...
Država gleda da te na svakom koraku pokrade ako može, sa raznoraznim taksama i čudima!
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #3 : 08 Prosinac, 2007, 14:25:27 »
siguran sam da ce doc ...jer od svih drzava ova gleda kako navjise pokrast hehe ....al dobro je tako je vec dosta godina pa nek makar ostane jos god ,dvije dok sebi ne uzmem nexus 500 ili r6 hehe :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #4 : 08 Prosinac, 2007, 14:41:18 »
U Austriji ako imas 2 auta, 1 par tablica vrijedi za oba auta.

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #5 : 08 Prosinac, 2007, 14:44:24 »
joj vidis i to je super hehe :D jos ono kod njih fazon ne moras imat obadvije tablice ...na jednoj moze pisat sta hoce ...hehe dace tako i kod nas jedna par tablica za 2 auta i jos iza mozes napisat sat hoces ehhe :D
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #6 : 08 Prosinac, 2007, 15:42:38 »
u kalima ti netriba ni rega ni vozacka  :laughing7:
...........1...........8...........7...........

Offline MaLi_OdvALjivAc

• maxi forumaš
  • Mjesto: Grad koji je rekao "NE" spavanju
  • Moj Skuter: Gilera RuNNeR C36 50ccm
« Odgovori #7 : 08 Prosinac, 2007, 15:49:32 »
uvek kad sam citao to sa reg, cudim se, reko nije valjda da svake god regate skutere..to je mnooogo glupo, kod nas sve od 50cc za ceo zivot, trajno.. jednom ga regas i miran si. Jedino ako hoces prenos vlasnistva, sto sam ja uradio, to me izaslo 350kn. A ima onih koji rade nesto preko veze, pa i vxr regaju na male table(50cc) i o5 ga ne mora svake god.. To je full..

PitaNS- ne daj boze da dodje i kod nas to, NIKADA! :)
DugA Je uLicA, NoSi kAciGu!! <MF (BS)>

2TOČKA 1ŽIVOT
 *´¨) ¸.·´¸.·*´¨) ¸.·*¨) (¸.·´ (¸.·

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
« Odgovori #8 : 08 Prosinac, 2007, 16:10:36 »
ma bosna rula  :headbang:
jeben ti, nosim motor u bosnu da ga registriram dole, cc, i onda ga dofurat u vodice i to je to

Offline master_o_fight

• maxi forumaš
  • Mjesto: ri
  • Moj Skuter: s2
« Odgovori #9 : 08 Prosinac, 2007, 18:08:39 »
kod nas jedva da su stavili da novi skut mora ić na tehnički svake 2. godine a kamo takvo nešto kao što je kod vas uglavnom super :icon_thumright:
vozi idiote vozi !!!!!

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #10 : 08 Prosinac, 2007, 19:56:26 »
dat cu ti i ja svoga da ga registriras  :laughing7:
...........1...........8...........7...........

Offline stark1

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
« Odgovori #11 : 08 Prosinac, 2007, 20:59:56 »
kako kod mene to nemoze,ja svoju registraciju platio 120km ili 480kn,vec 2 puta tako

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 09 Prosinac, 2007, 01:35:39 »
ja neznam odakle si ti gigo ali u BIH ,pogledaj u zakonu ,do 50ccm moras regat samo jednom i regristracija je trajna ..samo sto placas osiguranje ...mozes ti reg ali nepotrebno hehe :D uzmes u knjizari knjigu zakona i lijepo procitas ..
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline stark1

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
« Odgovori #13 : 09 Prosinac, 2007, 13:01:15 »
iz kraljevskog grada Jajca

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #14 : 09 Prosinac, 2007, 13:28:59 »
onda dabe dajes pare za reganje scoota svake godine ....i nemoj mi pocinjat stim Kraljevskog grada ,najboljeg i slicno....mani toga plz ako nije frka...uzmes knjigu zaokona 5 Km u knjizari i vidis ha ja
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline replcnt

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 09 Prosinac, 2007, 18:04:08 »
onda dabe dajes pare za reganje scoota svake godine ....i nemoj mi pocinjat stim Kraljevskog grada ,najboljeg i slicno....mani toga plz ako nije frka...uzmes knjigu zaokona 5 Km u knjizari i vidis ha ja

đes protiv tuzle gigo, jes lud  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline replcnt

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 09 Prosinac, 2007, 18:38:34 »
nego, jebmu moraću ja taj HR zakon prolistat, nešto meni tu smrdi, ja mislim da bi isto trebala za 50cm bit trajna, samo osiguranje plačat, nekak mi nelogično svake godine plačat ko da ga prvi put registrujem  :-X :hmh:

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #17 : 09 Prosinac, 2007, 18:56:40 »

đes protiv tuzle gigo, jes lud  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

ma nije to nego ne volim to ...hvaljenje svog grada i slicno...preuvelicacanje koda je London...ili slicno...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Punisher

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio X8 150
  • Moja Kaciga: Nolan N62
« Odgovori #18 : 11 Prosinac, 2007, 11:23:52 »
Samo jednom platit registraciju i dura trajno...  :o wow to je dobro iako mislim da neće još dugo na tome ostati  ::)

u HR kradu na svakom koraku, još ćemo morati početi naplaćivati naknadu za okoliš a hodamo pješke...
Who's looking for punishment ??