Pozdrav svima!
Evo projekt je gotov, sva zaliha novca je skoro isparila
pa moram ovaj projekt privest kraju. Zasad je to to i jedino u planu je izmjena serijskog kvačila...
Skuter je kupljen 2006. godine nov, a 2008 je stavljen gore ZX te potrebne rolice i federi no ove zime se je krenulo malo dalje pošto je 50ccm pomalo odsadio. U međuvremenu se je dvaput palo s motora ali pri malim brzinama, jednom u pijanom stanju(i nikad više na motor pijan, bar ne ko svinja
) i to par mj. nakon kaj sam ga kupil a drugi put zbog ajmoreć neiskustva. Oba pada su rezultirala na svu sreću samo ogrebotinama po maskama (nogare i ralica).
Pa je ove zime bil clj ne samo pojčat motor nego i popravit te ogrebotine te dovest u red malo plastike ! Te je ovako počelo:
-ovo je kad je stigel te kasnije sa stavljenim zx-om i malo prčkanja sa bojom u spreju te posljedice od pada i sl.
-a ovo su od ove godine
-i evo na jesen su stigli djelovi preko slowridera i počelo se slagat
-no nisam izabral baš pravo vrijeme za slaganje jer je u međuvremenu počel snijeg/kiša/temp. ispod 0° itd. Pa razrada ide jako sporo kilometar po kilometar a tak i fino štelanje...
-kao kak sam rekel imalo se vremena pa su na red došle i plastike koje su svakim danom bile sve ružnije i mislim da bi ovo ljeto od sunca probljedile skroz, pogotovo ralica koja je sa tamno plave stigla u 4 godine do skoro bijele boje. Malo sam pročačkal po forumu i pital Vas pokoji savjet i okanil se sprejeva te sa akrilnom bojim i kompresorom prebojal stare plastike da malo živnu, a pokital ovo potrgano, te stavil crnu foliju na undertail!
-prije
-poslje
Setup:
-Dr. Evo 70ccm
-NGK BR9ES
-LASER X-PRO krom
-Dellorto 17.5 PHVA TS
-Malossi igličasti
-HEBO Next Generation (4.1gr)
-HEBO S-belt 760x16
-HEBO centralni feder, crni 50%
-Malossi MHR federi kvačila, plavi
-Malossi red sponge
-Shock absorber TNT
-Halogena žarulja 35/35W
Nadam se(molim Boga) da ovaj setup bude trajal bar nekih 15T km, a do onda se možda skupi i za nekaj jačeg
, te se nadam da bum zadovoljan performansama naspram 50ccm!
Evo ovo je slikano prije par sati:
-ak Vam se sviđa ili ne i ak imate prijedlog slobodno recite!
I to je to, sljedi malo uštelat prijenos, razrada je na nekih 80-100km pa ću polako skinut teške rolice 4.9gr i stavit 4.1 te uštelat kvačilo zbog starta! Kad se to uštela stavim video ubrzanja i krajnje, do onda pozdrav i živjeli!