Ma ja sam isto skuzio da je dobro jesti bilo sto od mesnih preradjevina, i mlijecnih proizvoda osjetis po sebi
Sira je isto dobro jesti, imamo mi jednog momka u drustvu..koji je kao mali stalno pio mlijeka znaci od rodjenja su mu davali a poslije ga je pio po litru na dan sa 5-6 godina, i momak se u 6-7 razredu poceo razvijat samo tako, sad je zavrsio skolu ide na fax, i nikakva teretana nista samo nogomet a jak je ko konj!! i najrazvijeniji je u nasem drustvu, kako se kaze ko od brda odvaljen...i valjda sad nesmije vise piti mlijeko, mislim smije al mora pazit skroz malim kolicinama!!
ma sa prevelikim unosom mliječnih proizvoda(mlijeko,sir pogotovo) se nije za zajebavati jer toliki broj proteina moze stetiti bubrezima i zato kod takvih unosa treba piti PUNO VODE!
ja nakon sto pojedem pola kile popijem 1l-1.5l vode+jos sto toliko popijem u teretani tako da svaki dan popijem oko 4l vode
meni je osobno taj posni sir vrhunac jer u 0.5kg sira ima 60 gr proteina sto je stvarno puno...
pojedem 2 takva sir+ 150gr zobenih sa pola mjerice wheya i mlijeko 0.5% masti+sta bude za rucak+1mjerica wheya sa dekstrozom poslije bildane+jos neki obrok ubacim(tuna il tak nes) i dodem na 200gr po danu
dosta je tesko to odrzavati svaki dan al jbg ako hoces sve se moze,samo sto me dnevno to izade oko 45 kn sto nije malo al opet bolje da sir kupujem nego cigare