Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: R.I.P. Miro legendo :(((  (Posjeta: 6011 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline vx

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: R.I.P. Miro legendo :(((
« Odgovori #20 : 14 Studeni, 2010, 23:52:02 »
prestrašno  :angry7:
Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #21 : 15 Studeni, 2010, 00:17:35 »
Tko se nikad nije tukao neka prvi baci kamen  ::) nije mi nikako jasno kako taj vozač nije vidio čovjeka od 190cm i 120 kg.. ako nije bila magla ili je slijep ili mu svjetla nisu uredu. to je jako bizarna nesreća a ova dvojica ako tuku ljude zbog frizure njima nije mjesto na slobodi... nije vozač htio zgazit njega al nisu ni ta dvojica htjeli ubit. sve u svemu poginuo mladić ni kriv ni dužan ja bi ih sve u zatvor
« Zadnja izmjena: 15 Studeni, 2010, 00:20:37 Crazy Kuree »
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline SPecial

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • NE VOZI BRZE NEGO STO IDE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: suomi vandal
  • MojSetup: biturbo
  • MojSpuh: original
« Odgovori #22 : 15 Studeni, 2010, 00:17:49 »
Jad i nevolja. RIP
Citat @Igor    "jeb.. tebe i tvoju logiku"  hahaahhah

tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta  :laughing7:

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
« Odgovori #23 : 15 Studeni, 2010, 01:01:55 »
dve konjusine  od 21 g idu mlatit decka mojih godina radi frizure...pa da je to u mom kvartu drukcije bi se to rijesilo pa istina kako je anto reko ritz i takvi najeb radi debila ako ti nepase nediraj ga on tebe sigurno nece nemam rijeci osim R.I.P
policijo nasa draga diste bili samo i dicete sad bit!!

ma dečko se u ponedjeljak ošišao tako (vjerojatno bi mu to bila neka prolazna avantura i neki prolazni stil života) kao i svi mi što smo imali u tim godinama, znam po sebi... prije sam furao neki rep i hip hop stil, da bi poslije prešao u ajmo reći šminkere...
nešto sam čuo da su se oko cigara ubiti posvađali... a što se tiče policije, ne bih komentirao,...  :angry7:

:( :( :( :( :(
jel se zna njegovo prezime mozda?...ja sam županjac porijeklom pa ga mozda cak moj otac zna  :sad1:
a ovo za frizuru necu komentirat.....jadnik  :(
R.I.P

miroslav tunjić, otac mu je mato tunjić (stolar), možda ga zna tvoj otac...  :dontknow:

Tko se nikad nije tukao neka prvi baci kamen  ::) nije mi nikako jasno kako taj vozač nije vidio čovjeka od 190cm i 120 kg.. ako nije bila magla ili je slijep ili mu svjetla nisu uredu. to je jako bizarna nesreća a ova dvojica ako tuku ljude zbog frizure njima nije mjesto na slobodi... nije vozač htio zgazit njega al nisu ni ta dvojica htjeli ubit. sve u svemu poginuo mladić ni kriv ni dužan ja bi ih sve u zatvor

ma đuro možeš se ti potuć, ali potuci se kao čovjek, a ne dvojica starijih klipana na jednog i još ga ostavit bez svijesti na cesti, pa jbt... inače momak je bio malo niži možda 180, ali nebitno... ugl, u gradištu se poslje pola noći gase svijetla (rasvjeta) tako da je vidljivost 0... a vjeruj mi ja i frend smo danas išli sa autom iz osijeka prema dardi i na mjestu di nema rasvjete smo umalo udarili jednog koji je hodao uz rub ceste, doslovno smo ga vidjeli kad smo bili 10-15m od njega, tako da je frend stigao reagirati, a velika je razlika u tome kad je neko u uspravnom položaju i kad leži na cesti  :-[ ugl, da ga je vidio ne bi ga sigurno udario, tako da možemo moliti boga da nam se tako šta nikada ne desi...
a meni se prije možda godinu to moglo desiti, isto sam išao autom prema gradištu i djed neki se napio i ležao je uz samu cestu, noć je bila ja ga nisam vidio, ali mi je frend rekao da sam prošao doslovno za šitinu guma od njega  :-[  jbg, jednostavno čovjek nikad ne osjeća da bi neko mogao ležati na cesti  :-[

to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline ..::IVKULJA::..

• forumski skuteraš
  • zdravka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #24 : 15 Studeni, 2010, 01:47:03 »
u gradistu se javna rasvijeta gasi nesto oko ponoci.tako da ga vozac(ivan stapić) nije mogo viditi.. prezimena napadaca sam zaboravio

RIP
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline KranjcicGoran46

• forumski skejter
  • **
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Svasta
  • Moja Kaciga: Held
« Odgovori #25 : 15 Studeni, 2010, 02:35:49 »
Prestrasno, jadno i tuzno :sad3:

Jadan mali.

R.I.P

Offline CoK

• moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #26 : 15 Studeni, 2010, 10:55:54 »
Daj IDEMO!!! IDEMO BOKTE!!!

nek pociva u miru, ali ovo nije nacin da netko tako mlad strada zbog tude ruke...ne tako

ne podrzavam nasilje, ali za ovu dvojicu mi nebi bilo zao nimalo, isto kao i za one g#vn#re sta su luku pretukli

Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline KranjcicGoran46

• forumski skejter
  • **
  • Banned!
« Odgovori #27 : 15 Studeni, 2010, 11:03:16 »
Daj IDEMO!!! IDEMO BOKTE!!!

nek pociva u miru, ali ovo nije nacin da netko tako mlad strada zbog tude ruke...ne tako

ne podrzavam nasilje, ali za ovu dvojicu mi nebi bilo zao nimalo, isto kao i za one g#vn#re sta su luku pretukli

Kolega bome ni ja ne podrzavam ni najmanje nasilje al ovo sto se dogadja iz dana u dan je tragedija i uzasno lose!

Al kada udjemo u EU i kada nam se dosele razano razni Turci, Kurdi, Uzbekistanci,Marokanci i slicni ratoborni narodi kako ce tek tada biti...

U njemackoj i slicnim drzavama je ovo najnormalnije skoro, svaki dan se to desava...

Offline drift KING

• Tržnica : (+4)
  • forumski skuteraš
  • Moj Skuter: wangye by MINARELLI
  • Moja Kaciga: shoei
  • MojSetup: DR EVO
  • MojSpuh: Leo Vince ZX
« Odgovori #28 : 15 Studeni, 2010, 11:13:41 »
E a zamisli ovo policija nas zajebava radi gluposti npr. skutera sto se jako cuju itd. umjesto da se pozabave ozbiljnim stvarima kao sto su maloljetnicko nasilje itd. SRAMOTA
R.I.P.
NISU SVIMA DUKE I TA g#vn# ZANIMLJIVA.  :toothy9:

tebi bi i g#vn% bilo zanimljivo da je u malossi bojama  :dontknow:  :)

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #29 : 15 Studeni, 2010, 11:22:50 »
R.I.P. ...zalosno ..
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Faba

• maxi forumaš
« Odgovori #30 : 15 Studeni, 2010, 15:17:35 »
Kolega bome ni ja ne podrzavam ni najmanje nasilje al ovo sto se dogadja iz dana u dan je tragedija i uzasno lose!

Al kada udjemo u EU i kada nam se dosele razano razni Turci, Kurdi, Uzbekistanci,Marokanci i slicni ratoborni narodi kako ce tek tada biti...

U njemackoj i slicnim drzavama je ovo najnormalnije skoro, svaki dan se to desava...
pricas gluposti,Turci,Kurdi i ostali su skoro u pravilu mirni ljudi,tamo nema sanse da te neko pretuce zbog ovakve gluposti.
U nekim muslimanskim drzavama se drogiranje ili dilanje droge kaznjava rezanjem dijelova tijela i slicno...sad zamisli sta bi oni napravili kad bi tamo neko neko nekog UBIO zbog takve sitnice.
smatram da uvijek u takvim zemljama postije ekstremi zbog neobrazovanosti i veoma strogih vjerskih zakona,uzmi za primjer đihad(rat protiv svih nevjernika(ne muslimana).

a ova dva debila,jbg,sta sve p***a nece rodit :angry7:

Miro  :rip:

Offline KranjcicGoran46

• forumski skejter
  • **
  • Banned!
« Odgovori #31 : 15 Studeni, 2010, 15:33:15 »
pricas gluposti,Turci,Kurdi i ostali su skoro u pravilu mirni ljudi,tamo nema sanse da te neko pretuce zbog ovakve gluposti.
U nekim muslimanskim drzavama se drogiranje ili dilanje droge kaznjava rezanjem dijelova tijela i slicno...sad zamisli sta bi oni napravili kad bi tamo neko neko nekog UBIO zbog takve sitnice.
smatram da uvijek u takvim zemljama postije ekstremi zbog neobrazovanosti i veoma strogih vjerskih zakona,uzmi za primjer đihad(rat protiv svih nevjernika(ne muslimana).

a ova dva debila,jbg,sta sve p***a nece rodit :angry7:

Miro  :rip:

Faba ja sam svako malo u Njemackoj kod svojih i znam sve, kolko puta su se moji bratici u njmackoj tamo potukli snjima zato jer su bezobrazni i uzasno ljubomorni ako si bolje obucen, imas bolju malu itd...izlazio sam milijun puta van snjima po hamburgu, berlinu  i svuda i vidio svasta...

Offline gagi racer

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: RUNNER 125-180
  • Moja Kaciga: Lazer Joe Bar T
  • MojSetup: 180 Modified
  • MojSpuh: PM59
« Odgovori #32 : 15 Studeni, 2010, 15:47:51 »
Faba ja sam svako malo u Njemackoj kod svojih i znam sve, kolko puta su se moji bratici u njmackoj tamo potukli snjima zato jer su bezobrazni i uzasno ljubomorni ako si bolje obucen, imas bolju malu itd...izlazio sam milijun puta van snjima po hamburgu, berlinu  i svuda i vidio svasta...
toga se ovde u srbiji izdogadjalo, imao sam i ja situacija, ali sam samo setao, i ne mario na njih, jer krenu sa ledja da ti prilaze, i deru se da stanes, jednostavno ih ignorises, ali ako ti pridju oni, tj potrce, moze biti svasta, bilo je ovde u novom sadu, jedna takva situacija, ubli boga u jednom liku zbog lepe devojke, neka 4 lika... retardirano, jer mozda im ne pade u pamet, umesto da njih 4 budu zajedno i opijaju se, da izadju negde i nadju sebi devoku, ako im toliko smeta da neko ima ribu.... malo umno, to je ustvari prosecna inteligencija od 90-110, sto je 85-90% ljudi na svetu.... i onda svaki svakog navlaci na sranja bez razmisljanja, pa sve je ovo strasno, i za neverovati....

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
« Odgovori #33 : 15 Studeni, 2010, 16:51:44 »
ma zakon je kriv za sve, da je pravi zakon oni bi se sada hladili doživtno u zatvoru i AMEN...
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline CoK

• moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #34 : 15 Studeni, 2010, 17:10:44 »
da al...kako ce im rec da vare, da u fusu i tokare?

nema zakon veze sa njima, to se nije smijelo desiti, u tom je stvar

zakon ne odreduje ono sto nesmijes raditi, vec kakve su posljedice ukoliko se napravi
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline ApriliaMaster

• forumski biciklist
  • Sportcity One
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Aprilia Sportcity 70
  • Moja Kaciga: Nitro N1200VX
  • MojSetup: Trophy 70, Malossi Multivar
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #35 : 15 Studeni, 2010, 17:14:33 »
  :rip:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #36 : 15 Studeni, 2010, 17:27:23 »
E a zamisli ovo policija nas zajebava radi gluposti npr. skutera sto se jako cuju itd. umjesto da se pozabave ozbiljnim stvarima kao sto su maloljetnicko nasilje itd. SRAMOTA
R.I.P.

Glasan skuter ce donijeti novce u drzavni proracun, a prevencija maloljetnickog nasilja nece (jos ce uzet novce).
Tako to ide...

Offline zL!Ko

• forumski skuteraš
  • volim ritam roka i turbofolka
  • Mjesto: Crikvenica
  • Moj Skuter: DT 125
  • Moja Kaciga: bez vizira
  • MojSetup: /
  • MojSpuh: ser.
« Odgovori #37 : 15 Studeni, 2010, 20:45:56 »
RIP

prije par godina na koncertu prljavaca u Novome su 2 purgera izboli mog frenda koji nekoliko dana nakon toga umro. Tako da mi i luka ritz i ovaj slucaj prelaze nekako u normalne vijesti, a to mislim da nije nikako dobro.

Ovo sta kaze alfa je istina i tako to ide u nasoj ljepov rvackoj

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #38 : 15 Studeni, 2010, 21:04:59 »
gledao danas na televiziji, čovječe plako sam kad sam vidio njegovu obitelj koju bol prolaze...nasilnike treba prikratit sa svih strana, za po metar
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline Misak

• Tržnica : (+8)
  • forumski biciklist
  • Moj Skuter: Zip SP, Runner VXR
  • Moja Kaciga: vemar VXP
« Odgovori #39 : 15 Studeni, 2010, 21:23:01 »
čovječe plako sam kad sam vidio njegovu obitelj koju bol prolaze...

i mene ulovilo, užas...  :(