dve konjusine od 21 g idu mlatit decka mojih godina radi frizure...pa da je to u mom kvartu drukcije bi se to rijesilo pa istina kako je anto reko ritz i takvi najeb radi debila ako ti nepase nediraj ga on tebe sigurno nece nemam rijeci osim R.I.P
policijo nasa draga diste bili samo i dicete sad bit!!
ma dečko se u ponedjeljak ošišao tako (vjerojatno bi mu to bila neka prolazna avantura i neki prolazni stil života) kao i svi mi što smo imali u tim godinama, znam po sebi... prije sam furao neki rep i hip hop stil, da bi poslije prešao u ajmo reći šminkere...
nešto sam čuo da su se oko cigara ubiti posvađali... a što se tiče policije, ne bih komentirao,...
jel se zna njegovo prezime mozda?...ja sam županjac porijeklom pa ga mozda cak moj otac zna
a ovo za frizuru necu komentirat.....jadnik
R.I.P
miroslav tunjić, otac mu je mato tunjić (stolar), možda ga zna tvoj otac...
Tko se nikad nije tukao neka prvi baci kamen nije mi nikako jasno kako taj vozač nije vidio čovjeka od 190cm i 120 kg.. ako nije bila magla ili je slijep ili mu svjetla nisu uredu. to je jako bizarna nesreća a ova dvojica ako tuku ljude zbog frizure njima nije mjesto na slobodi... nije vozač htio zgazit njega al nisu ni ta dvojica htjeli ubit. sve u svemu poginuo mladić ni kriv ni dužan ja bi ih sve u zatvor
ma đuro možeš se ti potuć, ali potuci se kao čovjek, a ne dvojica starijih klipana na jednog i još ga ostavit bez svijesti na cesti, pa jbt... inače momak je bio malo niži možda 180, ali nebitno... ugl, u gradištu se poslje pola noći gase svijetla (rasvjeta) tako da je vidljivost 0... a vjeruj mi ja i frend smo danas išli sa autom iz osijeka prema dardi i na mjestu di nema rasvjete smo umalo udarili jednog koji je hodao uz rub ceste, doslovno smo ga vidjeli kad smo bili 10-15m od njega, tako da je frend stigao reagirati, a velika je razlika u tome kad je neko u uspravnom položaju i kad leži na cesti
ugl, da ga je vidio ne bi ga sigurno udario, tako da možemo moliti boga da nam se tako šta nikada ne desi...
a meni se prije možda godinu to moglo desiti, isto sam išao autom prema gradištu i djed neki se napio i ležao je uz samu cestu, noć je bila ja ga nisam vidio, ali mi je frend rekao da sam prošao doslovno za šitinu guma od njega
jbg, jednostavno čovjek nikad ne osjeća da bi neko mogao ležati na cesti