Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: R.I.P. Miro legendo :(((  (Posjeta: 5993 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline salej600

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner
Odg: R.I.P. Miro legendo :(((
« Odgovori #40 : 15 Studeni, 2010, 21:33:36 »
Najgorje od svega je to što će se vjerovatno ustanoviti da ga je usmrtio auto, pa će oni odgovarati samo za napad, remećenje javnog reda i mira i uglavnom slična sranja.
Još ako su im i roditelji malo imućniji. Neću dalje ni misliti.
Jadan dečko, obitelj i prijatelji

Offline KranjcicGoran46

• forumski skejter
  • **
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Svasta
  • Moja Kaciga: Held
« Odgovori #41 : 15 Studeni, 2010, 21:36:47 »
gledao danas na televiziji, čovječe plako sam kad sam vidio njegovu obitelj koju bol prolaze...nasilnike treba prikratit sa svih strana, za po metar

Vi recite sta ocete ali da se mojem bratu tako nesto desi ( nedaj boze ) ulovio bih ih solo KAD TAD...zavezao negdje u divljini i zive ih oderao na sve moguce nacine. Netko da samo tako pretuce jadnog covjeka bez srca, ajde potucete se nes bzvz, okej, svi smo to prosli ali na TAKAV nacin, to mogu samo bolesni i bez srca ljudi.

Oko za oko, zub za zub.

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #42 : 15 Studeni, 2010, 21:44:11 »
Balkan...
Zao mi lika skroz, kako mu je roditeljima tek, sjecam se kad je moj kolega nastradao majka mu poludila a otac mu se pokusao objesit, srecom kolega se probudio iz kome i evo ga ziv dan danas zadraviji i od mene...
Idioti sto su pretukli mira strebaju snosit potpunu krivicu jer da je bio pri svjesti vjerojatno bi opazio kola i makao se s ceste, a i vozac ga sigurno nije namjerno pregazio...

Offline vx

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #43 : 15 Studeni, 2010, 23:51:40 »
oni su mlađi punoljetnici pa mogu dobiti max 10 godina , a ovo je pokušaj pa neće ni to... dobit će smiješno malu kaznu

Vi recite sta ocete ali da se mojem bratu tako nesto desi ( nedaj boze ) ulovio bih ih solo KAD TAD...zavezao negdje u divljini i zive ih oderao na sve moguce nacine. Netko da samo tako pretuce jadnog covjeka bez srca, ajde potucete se nes bzvz, okej, svi smo to prosli ali na TAKAV nacin, to mogu samo bolesni i bez srca ljudi.

Oko za oko, zub za zub.

nisi jedini , puno nas bi to učinilo i to ne kad-tad nego čim prije
Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514

Offline 180RunNeR

• forumski biciklist
  • mader fucker
  • Mjesto: Novalja
  • Moj Skuter: Gilera RunNeR 180 SP
  • Moja Kaciga: imam 2
  • MojSetup: tunned by gokiSP
  • MojSpuh: origigi majkemi
« Odgovori #44 : 16 Studeni, 2010, 00:17:24 »
Ma da se to desi bilo kome mome članu obitelji, rođaku, prijatelju nebitno!!!Uzeo bih pravu isti čas u svoje ruke...ISTI!!!!i to bez milosti!!!
kad ti dodje policajac ajde mali daj vozacku, reci mu frizider, i on ce pitat kakav frizider, ti mu kazi kakva vozacka :dontknow:

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #45 : 16 Studeni, 2010, 00:20:12 »
RIP

(..a huligane treba ozbiljno kazniti..)
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #46 : 16 Studeni, 2010, 01:24:31 »
Vi što bi premlatili tu dvojicu isti ste kao i ta dvojica.. Svaki dan netko nekog premlati, pa se i ne zna. Treba zakonom definirat kazne zatvora osobama koje napadaju ljude zbog gluposti, isto tako i osobi koja je više puta prijavljivana zbog nasilja.
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
« Odgovori #47 : 16 Studeni, 2010, 02:29:16 »
Vi što bi premlatili tu dvojicu isti ste kao i ta dvojica.. Svaki dan netko nekog premlati, pa se i ne zna. Treba zakonom definirat kazne zatvora osobama koje napadaju ljude zbog gluposti, isto tako i osobi koja je više puta prijavljivana zbog nasilja.

upravo to...
i daj Bože da ovo bude zadnji takav slučaj i da se više nikome ne dogodi nešto slično  :'(
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline salej600

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: runner
« Odgovori #48 : 16 Studeni, 2010, 08:18:41 »

Je.
Problem je samo do naših vrlih političara koji imaju pune ruke posla pljačkajući, lažući i varajući naš narod pa nemaju mrvicu vremena da urede i provedu zakone po kojima bi takvi nasilnici odmah završavali iza rešetaka više godina.
Bitniji je zakon o buci na skuteru, blokadama za brzinu. Kako je alfa rekao tu nam ipak uzmu novce, a to je našim dragim vođama najbitnije.
Nisam poznavao dečka al jako me to pogodilo

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #49 : 16 Studeni, 2010, 09:10:27 »
Činjenica je da nebi nitko ni znao da ga auto nije pregazio i da ga ne bi pregazio da nije bio pretučen.. takvih u HR ima bar 100 000 koji bi se udarali bez razloga i to je već problem jer ni sad nema dovoljno mjesta u zatvorim, ja bi uveo smrtnu kaznu za teška ubojstva... Ja imam vrlo jaku ekipu pa nikad nismo prvi napali nekog al bome nigdje sam ne idem, tako da nikad nisam dobio po pičici  :toothy11:
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline KranjcicGoran46

• forumski skejter
  • **
  • Banned!
  • Moj Skuter: Svasta
  • Moja Kaciga: Held
« Odgovori #50 : 16 Studeni, 2010, 09:36:22 »
Činjenica je da nebi nitko ni znao da ga auto nije pregazio i da ga ne bi pregazio da nije bio pretučen.. takvih u HR ima bar 100 000 koji bi se udarali bez razloga i to je već problem jer ni sad nema dovoljno mjesta u zatvorim, ja bi uveo smrtnu kaznu za teška ubojstva... Ja imam vrlo jaku ekipu pa nikad nismo prvi napali nekog al bome nigdje sam ne idem, tako da nikad nisam dobio po pičici  :toothy11:

Onda Kuree ako nisi dobio još po pićiću onda si zreo za dobit po pićiću :laughing3: :laughing3: :laughing3:

Šala naravno :)

Offline CoK

• moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #51 : 16 Studeni, 2010, 09:49:18 »
Znao bi onaj covjek sto ih je ulovio kako ga tuku i trcao za njima ali su smradovi uspjeli pobjeci

decko je bio ziv i kada ga je auto zgazio, ali je preminuo u bolnici zbog unutarnjeg krvarenja

Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline jopa

• forumski skuteraš
  • Mjesto: višnjevac
  • Moj Skuter: tajfun 172
  • Moja Kaciga: 0 bodova
  • MojSetup: malo soli
« Odgovori #52 : 16 Studeni, 2010, 12:47:52 »
R.I.P.  :( :(

ovo je balkan...treba se naviknit na to...to se kod nas nemoze sprijećit takav smo mentalitet

eto na primjer u osijeku nemoze proč (čet-pet-sub) i nekad srijeda....bez barem 5 tučnjava....zato nigdje nejdem sam osim malo po kvartu....

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #53 : 16 Studeni, 2010, 14:32:34 »
....zato nigdje nejdem sam osim malo po kvartu....

E pa j**** ti takvu drzavu - ko neka banana drzava u juznoj americi

Nisam za nasilje, jer nasilje samo potice novo nasilje, al izgleda da drugacije ne ide. (Jos) ne hodam sa pistoljem po cesti, al kuzim one koji hodaju. Jedino kaj ce oni pobrat dosta godina zatvora nakon kaj se obrane dok ce oni koji ih napadaju dobivat kazne manje od prometnih prekrsaja.

Cak i u samoobrani sredstvom koje se klasificira "snaznijim" od onog kojim si napadnut, ti si kriv za ozlijede koje naneses napadacu - to mi je suludo.
Amerika ima pun k**ra* ubojstava jer im je oruzje dostupno, al tamo ti barem ne brane da se branis - a to je po meni najbitnije. Samoobranu bi trebalo i nagradjivat - ak krknes nekog u samoobrani, samo si drzaviu rijesio problematicne osobe
« Zadnja izmjena: 16 Studeni, 2010, 14:35:20 3alfa3 »

Offline Luksy

• maxi forumaš
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Gilera Runner sp
« Odgovori #54 : 16 Studeni, 2010, 16:04:15 »
to je zalosno sta bi dobija vise god zatvora ako nekog koknes u samoobrani,nego sta bi neko dobija da kokne tebe
ja sad namjeravam nabavit neki gun,jos smisljan kako,jer je ovo preslo svaku miru i granicu,s njim cu se bar osjecat koliko toliko siguran  :sad1:
PRODAJEM
Dijelove:GILERA 98-05

Offline CoK

• moderator
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: ...forum je prešel
« Odgovori #55 : 16 Studeni, 2010, 16:14:19 »
to je zalosno sta bi dobija vise god zatvora ako nekog koknes u samoobrani,nego sta bi neko dobija da kokne tebe
ja sad namjeravam nabavit neki gun,jos smisljan kako,jer je ovo preslo svaku miru i granicu,s njim cu se bar osjecat koliko toliko siguran  :sad1:
ne vjerujem...
  :angry7:
koliko ti je godina?

nabavi si shocker ili sprej od papra ako vec imas potrebu za time, kakav pistolj covjece?

ako se netko porjecka s tobom ti ga upucas i sta onda? ti ces rec mislio sam da ce me napast i zaj#bo si se za cijeli zivot
Kolicina gluposti na ovom forumu je nemjerljiva, postedite me i bannajte zauvjek!

Offline vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #56 : 16 Studeni, 2010, 16:16:10 »

skupi novce  ;D , može se kupit "na svakom kantunu"

ja ga nikad nebi kupija jer znan da nikad nebi puca  :)          (samo 1% tih šta nose pištolj bi stvarno zapucalo)
Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #57 : 16 Studeni, 2010, 16:32:19 »
(samo 1% tih šta nose pištolj bi stvarno zapucalo)

Istina.
Zato su nozevi ultra opasni - gotovo svako ko ga nosi ce ga upotrijebiti

Offline T.O.N.I

• Tržnica : (+6)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Zadar
« Odgovori #58 : 16 Studeni, 2010, 17:13:46 »
R.I.P

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #59 : 16 Studeni, 2010, 17:22:54 »
a dobro kod nas u vz-u nije tako strasno... rip miroslavu :sad1:
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest