Nakon nekog vremena opet sam kupio Runnera, ali ovaj put SP 180. Našao sam ga u gotovo savršeno očuvanom stanju, sa 3000 prijeđenih km. 2000. je godiste i na njemu je sve serijsko. Bivši vlasnik je ispao jako fer i pošten tako da je trgovina ispala super.(bivši vlasnik član "bigfan"
)
Skuter je garažiran pa je tako očuvanost laka maksimalna za te godine. Ipak ja sam lak osvježio mlijekom(proizvođač Ipone) u spreju koje se pokazalo jako odličnim, a može se koristiti i za vizire od motora, vizire kaciga..
Auspuh sam lakirao na novo jer je kiselina iz akumulatora curila po njemu. Lak na felgama je totalno izgubio sjaj tako da sam to riješio jednom pastom koja je izmješana u trgovini a posudio mi je je član "pajo"( svaka čast legendo!
)
Sad čekam da stignu naljke za bubrege, jer su ove očajne. Promjenio sam prirubnicu, promjenio filter zraka(serijski), i očistio svjećicu i to je za sada to.
Ulio sam litru selenie(puno sam razmišljao koje ulje, pa sam stavio seleniu koju je tada preporučivala Gilera). Gume su jos dobre, mekane i imaju mesa. Izgled skutera cu ostaviti kakav je serijski kao i setup.
Evo malo slika, komentari dobrodošli.