Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: potrebna ugradnja kita!!!  (Posjeta: 10423 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Baptista

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: potrebna ugradnja kita!!!
« Odgovori #20 : 21 Rujan, 2006, 00:26:13 »
Jesi ugradio kit?

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #21 : 21 Rujan, 2006, 07:51:39 »
nisam, lik me sj#bo s klipom koji sam trebao kupit.
i zvao sam hondin servis, prodaju i ugrađuju kit za 700kn, sa ugradnjom!  :laughing9:
a ja vec kupio kit, za 800....  :sad1:
ali dobro, mislim da ne ugrađuju malossi nego neku kantu...  :toothy9:

stvar je u tome sto sam kupio kit sa bolcnom 10 a radilica je 12, i sad trebam taj neki lager a ne mogu ga nac a ne da mi se narucivat samo to. pa cu onda jednostavno kupit klip sa bolcnom 12 i sve ok.

Offline WENZE

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: Squab, Runner 180 SP
« Odgovori #22 : 21 Rujan, 2006, 08:59:36 »
to je iglicasti 12? natrazit ces se.  :icon_biggrin:

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #23 : 21 Rujan, 2006, 21:07:42 »
pa znam, nema ga kod nas. kupit cu klip 12 i rjeseno.  :icon_biggrin:

Offline Baptista

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #24 : 22 Rujan, 2006, 03:17:55 »
Užas  :help:, ja sam razočaran sa xor-om, smeće! Danas sam se vozikao sa frendom koji ima jebenog boatiana, koji je malo nabrijan (spulja, rolice) i frajer me pere u startu, a da ne pričam o krajnjoj brzini.....ja idem max. 55 km/h  :laughing6: a njegov preko granice od 80 km/h na njegovom cajgeru!

Užas....sad idem na 1. servis i onda ću ga garažirat preko zime a nakon toga slijedi nabrijavanje....boli me ku...c koliko love i kaj treba radit, hoću da cajger pokazuje barem 75 km/h!  :angry9:

Zato robby javljaj kaj radiš s njim i koliko te to košta, da si ja mogu planirat za slijedeće proljeće...

P.S. daj reci koliko tebi ide sad bez blokade!?

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #25 : 22 Rujan, 2006, 08:49:55 »
Ne očajavaj, koliko san ja svatija xor je blokiran na više mista i to gore nego manekenka na djeti od čokoloade...  :laughing7:

Umisto šta padaš u očaj, probaj se ovde povezat s nekin ko zna uštimat skut, nek ti preporuči auspuh (jer izgleda da je tona blokada xora baš u njemu) i igrajte se sa poštimavanjem rezonance sa rolicama, možda još koji federić, i ne triba ti više, ić će on i priko 75...

To ti je šema ka sa kompjuterima, ima judi šta ga znaju dobro naštelit, pa slabija mašina leti prema nekoj zviri od mašine loše poinstaliranoj... A onda je tu i Linux koji kad staviš, i 486-ja leti ka avijon...  :laughing7:

Nego, da ne dužin, ove slabije 50-tke koje su predviđene za vožnju do 45-50 sve su luđe i gore blokirane u startu, radi EU tržišta itd. tako da je potpuno odblokiravanje i ponovno štelanje postalo teže... Neki serviseri se ne snalaze u tome, a iskreno govoreći, nije ih ni briga, oće ti odma uvalit kit sa ugradnjom da bi zaradili...  :dontknow:

Po meni, izvuci maximum iz 49,90 kubika koje imaš, stavi neku blokadu koju možeš palit-gasit, i potrošnja ti ostaje minimalna, a i zajebancija sa tehničkim i policijom, a skut ide pristojno...  :icon_thumright:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #26 : 22 Rujan, 2006, 12:46:54 »
pa ista stvar kao meni, meni ga sreduje bero sa SS-a.  e da vidis cilindar, uzas, bjezi od tog TTSa sto dalje. sve zastopano, zato i ide tako (nikako)
a tome je zasluzan i katalizator i blokada. pa shvati da imas blokadu, ne ide preko 55.
nadam se da cu ovih dana vec slozit taj kit a za auspuh jos moram pricekat da skupim lovu i onda ce ic.

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #27 : 22 Rujan, 2006, 13:53:57 »
uglavnom, ako neces kit skroz ti je dovoljan auspuh da ide dobro. ali prvo rastavi sve to i ocisti jer je zastopan i ide sve losije. TTS ostavlja previse garezi, ja cu stavljat motul.

Offline Waynder

• Tržnica : (+1)
  • forumski biciklist
  • Ma joj...
    • StuntBase
  • Mjesto: WL
  • Moj Skuter: SR 172 Stunt, Derbi GP1 172 Stunt, KTM SD
« Odgovori #28 : 22 Rujan, 2006, 15:17:15 »
pa ista stvar kao meni, meni ga sreduje bero sa SS-a.  e da vidis cilindar, uzas, bjezi od tog TTSa sto dalje. sve zastopano, zato i ide tako (nikako)
a tome je zasluzan i katalizator i blokada. pa shvati da imas blokadu, ne ide preko 55.
nadam se da cu ovih dana vec slozit taj kit a za auspuh jos moram pricekat da skupim lovu i onda ce ic.

nije za toi tts kriv neg setup seljački...

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #29 : 22 Rujan, 2006, 16:12:36 »
između ostalog i setup, podrazumjeva se. ali opet, nije ni TTS nesto posebno. ima jednako dobrih ulja koja ostavljaju manje garezi.

Offline Baptista

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #30 : 23 Rujan, 2006, 03:46:22 »
OK, ja se nadam da ću ga sredit....ali velim ja sam već skinuo blokadu (onu u variomatu) i ide mi 55 km/h. Inače pitam tipa u servisu: jesi skinuo obje blokade (u variomatu i auspuhu), frajer me gleda, gleda, gleda i veli jesam, malo se scimao! Tak da ne vjerujem da je išta dirao auspuh....sere frajer nema pojma!

Neki dečko (od frenda frend) se stvarno kuži u skutere i tražit ću ga da mi stavi bolji spuh....inače je se ne kužim u motore i ne želim ništa prčkat po njemu! Taj dečko je frendu uredio botiana i ide mu, majke mi, 85 - 90 km/h (toliko cajger pokazuje)  :icon_tongue:

Vidjet ću još kad prođe zima!   

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #31 : 23 Rujan, 2006, 10:54:04 »
ok, kupio sam klip, sad sve imam, samo treba  stavit  :toothy9:
ma seru u servisu, nemoj njima davat skuter. ni za garanciju nemas brige, ako je do sad sve ok onda ce i dalje bit a i cesto te oni odj. i kazu da si nesto prckao i ne priznaju garanciju.
to ti je najbolje da ti neko sredi taj auspuh jer ti on nije mogao skinut blokadu kad je blokada sama cijev a nije ju zamjenio sigurno jer se ta cijev mora kupit za 600kn  :laughing7:  strasno  :laughing11:

Offline Baptista

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #32 : 23 Rujan, 2006, 20:41:20 »
Ok, javi kak je sa kitom!

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #33 : 23 Rujan, 2006, 23:36:08 »
eto!  ;D kit je gore  :toothy9: :toothy10:  :headbang:
baptista, nasli mi jos ni manje ni vise nego 2 blokade  :o  :laughing1:

karburator, dizna 46!!!  :notworthy:  :sad3:  :toothy12:
i na airboxu, lulica izvana izgleda normalno, i ovaj ju izvuce i ne vjerujemo, unutra se suzava na otvor od par cm  :tard: :party0049:
prestrasno, diznu stavio 78, znaci za serijalu racunaj par brojeva manju...  :laughing9:

da samo to sredis vec ce ic puno bolje i skroz je jednostavno  :icon_thumleft:

i usput, puko nosac auspuha, ali ok, to cu zavarit....
a urice sam sredio, baptista ce najbolje vidjet razliku, umjesto dosadnog, zutog osjetljenja stavio sam LEDice, 8 x ultra bright dioda, mozda malo prejake diode al nema veze. meni se sviđa, ravnomjerno je, a ne samo da mi gornji dio svijetli  :laughing7:
http://img241.imageshack.us/my.php?image=z5eddhq5.jpg
« Zadnja izmjena: 24 Rujan, 2006, 01:42:43 roby44 »

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #34 : 25 Rujan, 2006, 16:18:54 »
E, lipo san ti reka, sve šta more završit na švapsko tržište je blokirano do jaja...  :laughing7:

lipo ti uganjaj sve blokade, kupi neki auspuh za serijalu, i neka ti ga neki znalac poštela...  :icon_thumright:

triba bi pičit vrlo dobro, a ne trošit previše...  :headbang:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #35 : 25 Rujan, 2006, 18:19:41 »
eto!  ;D kit je gore  :toothy9: :toothy10:  :headbang:
baptista, nasli mi jos ni manje ni vise nego 2 blokade  :o  :laughing1:

karburator, dizna 46!!!  :notworthy:  :sad3:  :toothy12:
i na airboxu, lulica izvana izgleda normalno, i ovaj ju izvuce i ne vjerujemo, unutra se suzava na otvor od par cm  :tard: :party0049:
prestrasno, diznu stavio 78, znaci za serijalu racunaj par brojeva manju...  :laughing9:

da samo to sredis vec ce ic puno bolje i skroz je jednostavno  :icon_thumleft:

i usput, puko nosac auspuha, ali ok, to cu zavarit....
a urice sam sredio, baptista ce najbolje vidjet razliku, umjesto dosadnog, zutog osjetljenja stavio sam LEDice, 8 x ultra bright dioda, mozda malo prejake diode al nema veze. meni se sviđa, ravnomjerno je, a ne samo da mi gornji dio svijetli  :laughing7:
http://img241.imageshack.us/my.php?image=z5eddhq5.jpg
Oslijepit ces od tog osvjetljenja...  :laughing7:
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #36 : 25 Rujan, 2006, 18:47:51 »
 ;D
a valjda necu...
bitno da on ide  :toothy10:

Offline Baptista

• forumski skejter
  • **
« Odgovori #37 : 25 Rujan, 2006, 21:42:24 »
 :headbang: odlično drago mi je zbog tebe i hvala na informacija! Ja cu krenut sa svim nakon zime..... :icon_biggrin:

Offline roby44

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #38 : 25 Rujan, 2006, 21:53:30 »
jos info nakon sto stavim auspuh, a vec sad se mogu naveliko obracunavat sa serijalama.  :toothy9:

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
  • Mjesto: Zagreb, Centar
  • Moj Skuter: Vespu GT 200, Vespu PX 200E, Piaggio Skipper 125 4T, Peugeot X-fight (cvajo 50 ccm) i sve drugo što mu dosta ?esto do?e pod yay?eka
« Odgovori #39 : 06 Studeni, 2006, 03:32:37 »
položi A pa ces se moc obracunat i s tuniranim 50-icama.... za 12K skut od 125 i piči!
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr
 ADVANCED TEHNOLOGY DESIGNED TO PROTECT