Ne očajavaj, koliko san ja svatija xor je blokiran na više mista i to gore nego manekenka na djeti od čokoloade...
Umisto šta padaš u očaj, probaj se ovde povezat s nekin ko zna uštimat skut, nek ti preporuči auspuh (jer izgleda da je tona blokada xora baš u njemu) i igrajte se sa poštimavanjem rezonance sa rolicama, možda još koji federić, i ne triba ti više, ić će on i priko 75...
To ti je šema ka sa kompjuterima, ima judi šta ga znaju dobro naštelit, pa slabija mašina leti prema nekoj zviri od mašine loše poinstaliranoj... A onda je tu i Linux koji kad staviš, i 486-ja leti ka avijon...
Nego, da ne dužin, ove slabije 50-tke koje su predviđene za vožnju do 45-50 sve su luđe i gore blokirane u startu, radi EU tržišta itd. tako da je potpuno odblokiravanje i ponovno štelanje postalo teže... Neki serviseri se ne snalaze u tome, a iskreno govoreći, nije ih ni briga, oće ti odma uvalit kit sa ugradnjom da bi zaradili...
Po meni, izvuci maximum iz 49,90 kubika koje imaš, stavi neku blokadu koju možeš palit-gasit, i potrošnja ti ostaje minimalna, a i zajebancija sa tehničkim i policijom, a skut ide pristojno...