Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: zoki_NRG - 15 Kolovoz, 2008, 13:25:16reagiro mi je tako sta sam morao uplatiti 300 kuna...zato je stavis na pant za vrata kao ja i majic i nemas nikakvih problema kad te zaustavi sam je rukom vratis dolje i normalno stoji a inace je ispod
reagiro mi je tako sta sam morao uplatiti 300 kuna...
Citat: dino_sk - 16 Kolovoz, 2008, 00:58:18Citat: zoki_NRG - 15 Kolovoz, 2008, 13:25:16reagiro mi je tako sta sam morao uplatiti 300 kuna...zato je stavis na pant za vrata kao ja i majic i nemas nikakvih problema kad te zaustavi sam je rukom vratis dolje i normalno stoji a inace je ispod Pa to nije nimalo prakticno. I sto ako se vozi iza tebe?
Citat: dino_sk - 16 Kolovoz, 2008, 00:58:18Citat: zoki_NRG - 15 Kolovoz, 2008, 13:25:16reagiro mi je tako sta sam morao uplatiti 300 kuna...zato je stavis na pant za vrata kao ja i majic i nemas nikakvih problema kad te zaustavi sam je rukom vratis dolje i normalno stoji a inace je ispod Vidia sam to u stajlingu (sliku), ideja je predobra Ps. Damire jak ti je avatar XD
motor ima predviđenom mjesto za pločicu, prema propisima o tehničkoj ispravnosti. na tom mjestu treba imat propisno postavljenu originalnu pločicu i nema problema!!!
Citat: filiplatinovicz - 27 Siječanj, 2008, 02:03:59motor ima predviđenom mjesto za pločicu, prema propisima o tehničkoj ispravnosti. na tom mjestu treba imat propisno postavljenu originalnu pločicu i nema problema!!!kai neko joŠ uwijek ima ploČicu na motoru....pa to wiŠe nie in....
ja rijetko vidim i na cesti nekog ko ima tablicu na motoru... ima ih ali oni nisu in...
Citat: divljakusa - 03 Prosinac, 2008, 23:35:53Citat: filiplatinovicz - 27 Siječanj, 2008, 02:03:59motor ima predviđenom mjesto za pločicu, prema propisima o tehničkoj ispravnosti. na tom mjestu treba imat propisno postavljenu originalnu pločicu i nema problema!!!kai neko joŠ uwijek ima ploČicu na motoru....pa to wiŠe nie in.... lako tebi kad se po pisti vozaš