Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
zar se prilikom startanja izbacuju koljena
zato jer od 8 mjeseca je ukupno napravio 5 km, i neda mi se jebati oko togaali ovo izbacivanje noga mi je presmijesno
ma vidim najvise zenke da tako kad krecu drze noge, kao da ce ih baciti skut, a i neke klince wanna be rejsere, pa ono ne kuzim u cemu je fora
Dobro je ovaj put nije snimano sjekirom... Super ovo ide ali izgleda da karburator nije najbolje uštelan sudeći po tome da ne reaguje dobro na odvrtanje gasa.
ne karb je ustelan nego smo prije vozili na seriskom variu,stavili smo multivar ali nismo odredili rolnice tj preteske su na nekih 15kmh hvata brutalno i do tada je dobar ali eto kao sto sam kazes nije to to
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Karb je ustelan savrseno,jedino bi mogao sajlu malo nategnut jer ima hoda gore 20ak stepeni..a rolnice su mi preteske a ove druge sto imam opet su prelagane,a mjesavina njih opet ne valja
Vidim da nešto nije uredu u startu jer odvrćeš gas a skuter kasno reaguje. Ali kasnije kad krene super ide.
odemo se mi vozat,odvrne se auspu,noc je neamo svijetala,miki razbio kacigu,puklo nam crijevo od hladnjaka miki sav sjeban sjedi na benzinskoj i jede cips od 2 kn hahah xD naravno kasnije krenemo kuci i nemozemo dalje gurali smo 2 km a nismo ni bez murije prosli xD najabali taj dan u pmmmm
Kao meni u dobra stara vremena...Lijepo ste se zabavili!!!
da bas su dobra xD isto meni sinoc lik na aerodromu ima put pored preprijeci se neko auto jbt ja se sasro izleti neko iz auta i poce mahat palicom ono murija hahah xD jesam crko
Od kada Brčko ima aerodrom? Daj Benjamine koristi interpunkcijske znakove kad pišeš, ovako nabacane riječi bez ikakvog reda je stvarno ružno čitat. I poradi malo na pravopisu j**** mu... Bez uvrede ikakve, govorim ti ovo za tvoje dobro.
brcko ima vec dugo aerodrom s obzirom da ti daleko od brckog zivis nemozes znat salim se nego jbt stari aerodrom kod americke baze gdje se trkaju nedeljom jbt a to za te znakove neda mi se majkemi imam pametnijeg posla
Nije ti to jarane moj aerodrom.
jeste nazalost,prijasnji aerodrom koristen je za slijetanje vojnih aviona jednom kad budes dolazio kod mikija odemo do tamo cesto mi odemo jer ti tamo nece niko nsita a imas fore da ispucas krajnju
Googlaj i nađi definiciju aerodroma pa ćeš vidjet da nije aerodrom. I jarane moj bio sam ja na tom "aerodromu." To što sam 18km udaljen od centra grada ne znači da ne poznajem grad. Ako ćemo već o tome ko gdje živi, imam ti ja kuću odmah iza gradske bolnice u kojoj sam jako kratko stanovao prije rata. Sad nam je svima jasno zašto više tu ne stanujem, ali kuća se u potpunosti obnovila pa se za 2-3 godine vraćam samo ja, naravno bez roditelja.