Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
Imam kratko i jasno pitanjcekolko su bolji akumulatori s gelom naspram obicnih s kiselinom?trebao bi nesto uzet evo u zadnjih 5 god 2 aku crklas kiselinom je od 80 do 120 kn a s gelom od 180 do 220 kn
Javi se adminu efz-u on ti ima i to pupust na akumulatore.Mene 12v 4ah ispao 96kn i to na kučnu adresu.. Samo malo stara tema a...
hahah meni dns trebo aku od 12 ampera i nemogu ga nac trazim sve i nikak nac idem pored otpada sirovina..i pitam lika ima kakav aku? lik mi za 20 kn dao novi nekoristen aku 12 a al za komp kao suhi...stavio ga skut vrti mos se na alnaser vozit:D...(seriski je 4) spojiio sam taj od 4 i ovaj od 12 zajedno! i xenon gore:D
nzm treba provjerit,frend mi je reko da ima sad u auto kreši ciak 9ah za nekih 190-200kn,mislim da je tako nešto bilo i u webshopu....to si ja razmišljam uzet,stane mi a nije nešto previše love u odnosu na 7ah kolko je seriski ako se ne varam,a struje nikad dosta...xD
novost su spiracel akumulatori, vrhunska tehnologija, ali oni su nesto skuplji.. na takve bi mogli dati isto neki lijepi popust