Ovako posto sam se uvjerio da motor ide 10000 X puta bolje sa RR i Zx pa cak i TT-om nego sa tecnigas next r odlucio sam sebi uzet RR ....proso sam ja tu jos i Hebo nekakav spuh i Laserov i Yasuni neki je bio ...onako skido kod ovog jednog servisera ,dodje mu scoot sa takvim spuhom ja skinem i probam posto sam dobar snjim i najbolje je iso sa Yasuni spuhom i Hebo gotovo identicne preformance tj start i sve...onda je doso RR sa njim je iso poslije ovih najbolje sa tecnigas Next R definitivno ide najlosije sto se tice i starta i medjuubrzanja i svega...eh ovako...uzeo sam Multivar 2000 i sad cekam RR da uzmem ako bog da
![{$default_smiley_smiley} :)](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/smiley.gif)
hehe uz multivar se dobije centralni ...koje onda da stavim oprugice na kvacilo ?? bijele ili zute malossi??ili su najbolji oni sto dodju uz RR?? i rolne bi trebale 6.1g ? jel tako ?? ja imam Stage 6 , 6g ...hocel one biti ok ili moram uzet ove 6.1g? ako mi moze neko sto prije odgovorit posto sutra mi frend ide u njamcku pa sam konto preko njega to uzet...hvala unaprijed