Čuj svakom traju tenisice koliko ih pazi i za šta ih koristi.Ja se sjećam dok sam se skejtbordiro pred jedno 6 godina vansice su uvjerljivo najgore tenisice i najlošije kvalitete,raspale se kroz par tjedana,DC,Fallen super tene trajale po 2 mjeseca teškog izrabljivanja..samo šta se više nebavim time i netrebaju mi tako velike i glomazne tenisice a i nisu mi više privlačne i eto...gdje kad se nađe koji model ne preglomazan i onako old school šta mi se sviđa pa kupim no to je stvarno rijetkost.
A pumice su super jer su lagane i osjećaš se kao da nemaš gotovo ništa na nozi,a traju koliko se brineš za njih,samo nije poželjno duže relacije hodat u njima jer bole noge zbog niskog đonda...meni traju cca godinu dana ako ih koristim svuda i nepazim na njih,ali to je uvijet da su original pumice,a ne svakakve iz bosne šta se znaju nać u trgovinama.
A pripadnost nekim subkulturama po nošenju tenisica nebi uopće komentiro,šta me boli k... ko nosi takve tenisice,ako su meni super,jebe mi se šta ko misli o meni zbog istih.
i da,obožavam adidas originals,jebene tene