Oli bi moderatori tribali nešto ka i radit...?
a jesii Dooms glavni
Ja sam slučajno glasovao DA tako da možete jedan glas računati manje za DA, a jedan više za NE
Inače, atmosfera je super na ovom forumu, iako nisam na dosta njih regan ali sam ih dosta pregledavao i mogu slobodno reći da je ovo prvo mjesto di se stvarno ljudi upoznavaju i druže, čak i preko običnog postanja po forumu...
Što se tiče spammanja dosta se brzo rješava, iako bi ipak da se malo samo više gleda na dio sa aukcijama - da ima samo posteve vezane uz tu temu, a na kupnji tj prodaji samo postavi oglas i odmah zaključa tema jer se dalje cjenkanje može obavljati preko pm-a ili msn-a, icq-a itd... malo je ipak neugodno se cjenkati a da svi vide... znači samo oglas i na kraju još jedan - prodano/kupljeno.
A ovo što se tiče vrijeđanja - to nitko ne želi vidjeti na forumu ali nekad je i dobro ostaviti da se netko ispuca - ako je s razlogom, tako se poslije smire strasti za stalno, a ne tipa bann, ali naravno sa trenutačnim upozorenjem svih posvađanih..
Ostalo je sve za 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
E da, i super je stvar što netko na osnovi iskustva i znanja može postati mini moderatorom ili čak moderatorom, a ne da se ekipica odredi i drži svoju diktaturu, svaka čast na tome