Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kymco Agility 50  (Posjeta: 3747 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline FiZor

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Kymco Agility 50
« : 14 Kolovoz, 2007, 01:40:31 »
Razmišljam o kupnji skutera. Pogledao sam razno raznih modela, komparirao modele i cijene i ovaj model mi se čini sasvim zadovoljavajuć. U prilog kupnji navedenog modela ide činjenica da su ljudi koliko sam skužio zadovoljni sa Kymcovim proizvodima, uostalom to potvrđuje činjenica da je to naprodavaniji skuter u Italiji, u moru sa brdom drugih imena, modela. Zasad vozim automobil koji previše guta, i ne želim trošit silne novce na gorivo, pogotovo zbog toga što svaki dan pon-pet moram prijeć 60km puta, što me tjedno dovede do cifre od 225 kuna i to samo za put do faksa i nazad.
Molio bi da podijelite iskustvo sa dotičnim modelom, brandom ili date pokoji savjet za kupnju nekog skutera koji je relativno povoljan i spada među ekonomičnije. Slobodno u obzir uzmete i rabljene modele, 50ccm jerbo imam B kategoriju, do iznosa od 10000kn.

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
Odg: Kymco Agility 50
« Odgovori #1 : 14 Kolovoz, 2007, 08:06:45 »
..cisto pitanje? i s tim skuterom namjeravas raditi 60 km puta dnevno?
Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline FiZor

• forumski pješak
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 14 Kolovoz, 2007, 11:58:11 »
Argumenti su uvijek dobrodošli...umjesto da se zgražaš, rađe me prosvijetli  :icon_thumright:
U svakom slucaju, ako si voljan dati mi kojih desetak tisuća kuna i platit vozački A kategoriju za koju trenutno i nemam novaca,ha čuj, vrlo brzo bi našao nešto jače, bolje  ;D. Poprilično sam siguran da nebi bio prvi koji je prelazio put od 60km na 50ccm skuteru...
Linija: Zagreb - Velika Gorica
« Zadnja izmjena: 14 Kolovoz, 2007, 12:45:09 FiZor »

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #3 : 14 Kolovoz, 2007, 17:29:28 »
Čemu napadat čovika, lipo te je pita... ::)

A pita te je zato jer skuteri 50ccm koncepcijski nisu rađeni za takvu kilometražu niti za otvorenu cestu...

50-tke su gradska prometala, za probijanje kroz gužve u centru, i kraće relacije...

Naravno, sve se može kad se hoće, ali dali je i pametno...?

I još ona stara, ko ne plati kurvu - plati likara...

:zubo:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline FiZor

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #4 : 14 Kolovoz, 2007, 18:07:52 »
Nisam ga napao nego drage volje bih da je obrazložio svoj stav kao primjerice ti. Nastavak je bio u joke tonu, o tome i smajliji govore. Da, znam da koncepcijski nisu za duže relacije , no mišljenja sam da bi mogao služit u svrhu gradske vožnje i za navedenu relaciju. U krajnjem slučaju, možda bih se odlučio za polaganje A kategorije i investiciju u nekog 125 kubikaša. Imaš li kakvu preporuku što se tiče 125-ica?

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #5 : 14 Kolovoz, 2007, 18:22:19 »
sve 5

ja sam samo pitao jer je to veliki napor i za vozaca i za skuter na dnevnoj bazi i financijski je skuplje dugorocno gledajuci nego uzeti neki od 125ccm tipa http://www.sachs-bikes.de/content/view/29/67/lang,en/   ( provjeri usput yamahu cygnus  :toothy9: )i dobijes i vise no solidan skuter za 10990  :icon_thumright:

a opet.. ako si financijski ogranicen, sto ocito jesi, onda slobodno izaberi taj provjereni kymco... argumenti koje si naveo stoje  :happy6:

PS

nisam siguran jos u taj zakon, ali uskoro bis mogao voziti i 125ccm s B kategorijom, MOZDA  :toothy3:
« Zadnja izmjena: 14 Kolovoz, 2007, 18:24:47 eladio »

Offline FiZor

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #6 : 14 Kolovoz, 2007, 18:56:10 »
Da sam tim prijedlogom zakona sam se susreo u par navrata. Bila bi to divota  :frajer:

Offline aco stunter_50

• forumski skejter
  • **
  • ko mi šta može
  • Mjesto: Beli Manastir
  • Moj Skuter: Kymco Agility 50
« Odgovori #7 : 15 Kolovoz, 2007, 14:09:27 »
kupi ako hoćes ali ja sam sa njim prelazio u jednom danu po 200 km i nista mu nije bilo kada sam iso na motorijadu evo i ja cu danas prijeći 70 km sa njim i biki će citav ko nov izdržljiv je to skut ali bilo bi bolje da kupis neku 125-icu ali ako nemozes uzmi to
Ko mi šta može

Offline odin

• forumski biciklist
  • Mjesto: Krk
« Odgovori #8 : 15 Kolovoz, 2007, 14:24:22 »
Nisam ga napao nego drage volje bih da je obrazložio svoj stav kao primjerice ti. Nastavak je bio u joke tonu, o tome i smajliji govore. Da, znam da koncepcijski nisu za duže relacije , no mišljenja sam da bi mogao služit u svrhu gradske vožnje i za navedenu relaciju. U krajnjem slučaju, možda bih se odlučio za polaganje A kategorije i investiciju u nekog 125 kubikaša. Imaš li kakvu preporuku što se tiče 125-ica?

Agility dodje i u varijanti 125cc, za vrlo povoljnih 12.995kn. Peri deri masina, doslovno ne staje.

Inace, sto se tice tvog pitanja za 60km,ako ih radis u komadu, prilicno ces se izmrcvariti sa svime ispod klase vecih skutera, poput Kymco People S serije, Piaggio Liberty/Beverly ili nekog drugog malo komotnijeg skutera. Ako pak tih 60km mislis razbiti u nekoliko dionica, onda ti ni agility 50 nije neki preveliki problem...

Offline FiZor

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #9 : 15 Kolovoz, 2007, 23:26:37 »
Sutra moram obavezno skoknut do Kymca, moram vidjet tog Agilitya uživo.

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 16 Kolovoz, 2007, 08:14:02 »
Sutra moram obavezno skoknut do Kymca, moram vidjet tog Agilitya uživo.

to obavezno.. ja sam mislio da si ga vec gledao  :toothy11:

sve pogledaj , vrijedi provjeriti svakoga prije nego se potrosi novac.. a poslije bolje nemoj ni gledat , samo ces se nervirat :toothy3:

Offline stardust

• forumski biciklist
  • Its better to burn out than to fade away
    • 4t skuteri
  • Mjesto: zagreb
  • Moj Skuter: Sym Joymax 250i , Kymco Agility 90
  • MojSetup: 90cc
  • MojSpuh: -
« Odgovori #11 : 19 Kolovoz, 2007, 19:14:46 »
ovaj sachs mi super izgleda za te pare samo trazio sam njihovu stranicu na hrvatskom pa mi je dao samo jednu i to kombiniranu njemacko/hrvatsko/englesku pa me zanima kakva je podrska za taj motor tj. servisi i tako to?
cak razmisljam da ga kupim pa da se svercam sa b kategorijom do tog novog zakona...
ali sto ak rikne nekaj ili ga hocu prodat?cini mi se da bi to bio siifov posao posto prvi put uopće cujem za njih :confused5:
www.4tskuteri.com

Prodajem sve dijelove za Peugeot 206cc
099/4651-078

Offline odin

• forumski biciklist
  • Mjesto: Krk
« Odgovori #12 : 20 Kolovoz, 2007, 22:03:30 »
ovaj sachs mi super izgleda za te pare samo trazio sam njihovu stranicu na hrvatskom pa mi je dao samo jednu i to kombiniranu njemacko/hrvatsko/englesku pa me zanima kakva je podrska za taj motor tj. servisi i tako to?
cak razmisljam da ga kupim pa da se svercam sa b kategorijom do tog novog zakona...
ali sto ak rikne nekaj ili ga hocu prodat?cini mi se da bi to bio siifov posao posto prvi put uopće cujem za njih :confused5:

cuj, sachs je njemacka firma sa tradicijom (proizvodili su mopede tipo tomos, ali i vece motore), ali u zadnje vrijeme su poceli koketirati sa konfekcijom, pitanje je kakvu ces podrsku imati za dvije tri godine s njim. U biti, pitanje je i sad kakvu bi podrsku dobio.

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #13 : 20 Kolovoz, 2007, 22:23:02 »

odes u bilo koji ducan beta moto i pogledaj  :icon_thumright:

za gotovinu koliko znam je 10990

evo jedna slika :

pogledaj retrovizore, sjedalo i tako ..odmah ces vidjet da je to dobar skuter dobre kvalitete..

..uskoro ide i test  :toothy11:

ono malo sto sam ga probao , konkretni skuter s fotke jel, mogu reci samo pohvale, dobra zavrsna obrada (puno bolje od svih kineza!), dobro vuce, dobre kocnice, puno mjesta ispod sjedala, centralna brava i opcenito jako praktican skuter i uz sve to atraktivna cijena uz 2 godine jamstva!

probaj i vidi da li ti odgovara.. 

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
« Odgovori #14 : 21 Kolovoz, 2007, 09:46:00 »
lep skuter, samo pitanje je kvaliteta, dostupnost rezervnih delova itd...ali na oko nemam puno zameriti..
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
« Odgovori #15 : 21 Kolovoz, 2007, 17:44:18 »
lep skuter, samo pitanje je kvaliteta, dostupnost rezervnih delova itd...ali na oko nemam puno zameriti..

pogledaj sad yamahu cygnus 125  :toothy9:

Offline stardust

• forumski biciklist
  • Its better to burn out than to fade away
    • 4t skuteri
  • Mjesto: zagreb
  • Moj Skuter: Sym Joymax 250i , Kymco Agility 90
  • MojSetup: 90cc
  • MojSpuh: -
« Odgovori #16 : 21 Kolovoz, 2007, 17:51:57 »
jedina sitna razlika je duplo veca cijena yamahe  :toothy12:
www.4tskuteri.com

Prodajem sve dijelove za Peugeot 206cc
099/4651-078

Offline pitaNS

• maxi forumaš
  • samo gas
  • Mjesto: Novi Sad
  • Moj Skuter: JeTfOrCe,ApRiLiA SR
  • MojSetup: kako ono - high end?!
  • MojSpuh: prdekalica neka Roost
« Odgovori #17 : 22 Kolovoz, 2007, 09:25:36 »
ha,ha identičan scoot... :toothy10:
MHR 70..MHR radlica...Roost Sprint...PWK 21mm...Malossi Selletra...MHR OR prenos...itd itd