Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
hahaha da tgb kao ima istu kvalitetu masine kao luna,cpi,keeway mos mislit...kao 1.odere ih sve troje zajedno serijski,2.izdrzljiviji je od sva 3 zajedno,sto i giz moze potvrditi koji je dosta cesto radio po 50km pun gas bez prestanka,probaj to na luni napraviti pa ces vidjeti nakon 5000km sta ce biti...tako da se ne mogu usporedivati,iako cijenom vrlo blizu daje puno vise...
hahahaahah,e da mi je i to vidjeti!!!!! ,pa ostavio bi te da bi me dalekozorom morao traziti... :icon_thumright:da bas serijala samo s yasuni c16,nemas sanse-00000000000!!!!!!!!
evo ima ti i prodriver tgb,base setup i walkay,ja za sada nemam ali ce doci uskoro pa stani s njima na crtu,lega nema te!!!!oderali bi te sam tak!!!
e mikseta spusti se na zemlju,cpi da ima bolje ubrzanje od tgb,pa cpi jedva krene!!! ,tgb serijski ima bolje ubrzanje od 90% serijskih skutera,ali cpi leti nema sta!!! ,vidim da imas spuh koja ja,znaci jednaki smo,da stanes pokraje mene popusio bi race sam tako...tak da nemoj cpi usporedivati...
ti znas sta ja imam.... ,da sad imam spuh sekundar je doso a karb dolazi u ovaj petak...tako da...jedino mi je jos kit i multivar osto...
hahaahahhaahhahaahhahaa....... ,cpi 80+ po gps pa to nema ni u pricama!!!to cpi su u testu mjerili bez blokade 60 realnih...
jedana ona kurca svog,e sto me zanima ta tvoja super luna samo sa spuhom pa 85+ po gps,mora da si se spusto ni himalaju!!!
sad prvo kazes da se skuter s kitom ne racuna,a sad kazes da imas kit,odluci se!!! ,dja stavim kit na svog onda bi vidjeli...