Hvala na brizi,al da mi je netko i da nebi je stavio unutra ako nije ispravna ili da ne prođe inspekciju. Toliki laik i nisam
mozes ti puno stvari na njoj provjerit..debljinu stijenke na strani lezaja variomat,stanje klipnjace,centriranost..al zamora materijala live polutke nema sanse..ja sna osobno vidia sigurno 20ak slomljenih radilica od spa,tako da i na ladno pušen sada.. i ima sna donedavno u sebe 4 radilice od spa dvi su otisle po 100 kn komad jedna za 300kn i jednu ci ostavit sebi cisto da se nadje,al ocu ti rec da radilica na spu je lutrija doslovno,ako neznas provjereon koliko km ima,nemoj je stavljat..pa makar na klipnjaci nova bila,a niko ti ne moze provjerit kakva je na polutci variomata,tj moze se samo debljinu,al to ne govori puno..
jednon san ima radilicu od spa koja je bila POJACAVANA BAS ZBOG TOGA SA STRANE VARIOMATA,napisa san to davno na SSu pa su mi se neki ljudi smijali,al nek se oni smiju,ta radilica dosad ima priko 60 000km i od toga je bila na 172 dellortu 25 variomatu kumplugu 10000km non stop na zadnjem i jos dan i danas vozi,al to ojacavanmje je kostalo 100e koliko se sican,a nova radilica 1200 pa se i ne isplati