a morat ces nekome odnjet da ti postela karburator u fino, i napunit aku i palit ce odmah na alaser bar bi trebao, to je sve do smjese, sumnjam da nemas kompresije ili da ti paljenje crklo ipak je to nov skuter. ne znam sta bi ti jos mogao bit krivac za to ne paljenje.
a sve ukazuje na to da presise, da ima previse benzina u cilindru... ali me cudi jer se to pocelo dogadat prije nego sto se ista diralo na njemu.
a jes da je nov skuter ali je to ipak talijan... sve je moguce
jel ti istekla garancija? ovo sa servisom mi je prejadno, ja bih ga kacigom pogodio u glavu da mi kaze da nezna sta je! to su nasi servisi, treba im licencu oduzet
iskreno ne znam je li garancija godinu ili dvije...? kupljen je u 05/2008. a i ne vjerujem im bas previse.. ne znam koliko bi im se dalo nastelavat po boji svjecice i to. rade preko k****... samo da im je naplatit
taki su svagdje.....tako je bilo i meni dok sam vozio "kao" mjastorima.....najbolje sam ako imas imalo isuskustva....
upravo zato i ja pokusavam naucit ponesto o skuterima jer mi se ne da vise slusat one na servisu: napravili smo ti ovo i ono, sve skupa 300 kn... a za 2 dana sve po starom.
ali nije mi jasno skuter dobro ide na full gasu i na 3/4 i 2/4 gasa, samo trokira malo na 1/4, a u leru su dobri okretaji, ako jos vise stegnem saraf ler gasa pocet ce mi se gasit na semaforima... a svjecicu ne mogu nikako odvidat kad je motor vruc, kao da se povecala haha tako da saraf smjese stelujem samo po zvuku, odnosno po trokiranju i gusenju....
a ovo paljenje upucuje na to da ima viska benzina...
i jos jedan dokaz: prije mi je sa serijskim auspuhom prelazio 170-180 km, sad sa sportskim max 120 km sa punim rezervarom...
a ne znam vise sta bi...
jedino ako ima ko sa foruma da je u splitu da se razumije u to pa da mi pogleda?