I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kaj nebi bila najbolja kombinacija moto jakna (vodonepropusna) + donji dio za kišu?
Citat: Antares - 26 Rujan, 2008, 12:11:27Kaj nebi bila najbolja kombinacija moto jakna (vodonepropusna) + donji dio za kišu?najbolja kombinacija bi bila da lijepo ostanes u toplini doma svog dok ne prestane padat kisa i onda eventualno dok se cesta osusi sjest na motor i otic vozit se ko covjek.
Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 12:17:03Citat: Antares - 26 Rujan, 2008, 12:11:27Kaj nebi bila najbolja kombinacija moto jakna (vodonepropusna) + donji dio za kišu?najbolja kombinacija bi bila da lijepo ostanes u toplini doma svog dok ne prestane padat kisa i onda eventualno dok se cesta osusi sjest na motor i otic vozit se ko covjek. istina... al meni se nekako često dogodi da me kiša ulovi
ja ne nosim kiŠno odijelo....jer mi dobro ne stoji...xD....
Citat: divljakusa - 25 Prosinac, 2008, 23:12:00ja ne nosim kiŠno odijelo....jer mi dobro ne stoji...xD....zar to nekome stoji?
Citat: Drnda-1 - 25 Prosinac, 2008, 23:36:48Citat: divljakusa - 25 Prosinac, 2008, 23:12:00ja ne nosim kiŠno odijelo....jer mi dobro ne stoji...xD....zar to nekome stoji?neznam....moŽda....al men je stajling jako bitan.....