Naime jucer su do mene dosli Giz i Slow kako bi "finalno" postelali moj scoot i sve slozimo,isprobamo sve ok..setup u potpisu,rolice 5.5,dizna 83 itd..i kad ono idem se odvest malo duze sa skuterom..ma nije trajalo ni 10min odjedom boom,ne eksplozija ni udarac
nego dubok zvuk i skuter se istog trena ugasi,palim
ja njega.prvi put,drugi put i upali,idem se ponovo vozit sve ok,nakon 5min opet ista stvar...da napomenem to mi se desilo na punom gasu,jednom i na 3/4 gasa,jednostavno se vozim i samo se zagasi..naravno svaki put ga je sve teze upalit nakon tog njegovog gasenja,ali kad upali radi normalno..probao skinuti deklo,jer je bilo prilicno vruce,i vozim mozda malo vise od 10min,ja reko sav sretan deklo treba jace izbusit,kad ono opet se frajer ugasi..i sto najbolje nema kurble jer sam skinuo deklo!Ja poludio 5km gurat reko ne,palim na struju palim i upali nakon nekih 10 min s odmaranjem naravno i bez dodavanja gasa pri paljenju i opet radi ko da se nista nije desilo,u leru bas ne radi najsjajnije,ne vuce fals zrak...evo i slike od svijecice cisto tako..a u cem je problem neznam