Kako me mogu razjebat ti naši policajci! Jučer sam išao na Ptuju kroz prijelaz Dubrava Križovljanka-Zavrč i hrvat i slovenac mi samo mahnuli, kad sam se vračao slovenac mahne a hrvatski policajac mi pregleda sve dokumente i pusti me do carine. Dođem ja do carine i carinik se makne i dođe neki ogromni lik i na majci mu piše "suzbijanje korupcije" i zatraži dokumente i promentnu i vozačku i ja mu to dam. Ide on do nekog bjelog fokusa tam nekaj tipka po laptopu i vrati se kaže nek stanem malo dalje ljevo. Dođe on sa nekim šlaufom sa pumpom i brdom kemikalija. Vadi mi on gorivo nekaj mučka, mješa, dodaje te kemikalije u bočicu.. Zatvori tank ode do fokusa, stavi to nutra i vrati se do mog auta i onda sljedi akcija! rasturio mi je cijeli auto! majku mu j****! Gepek, wufer, sva sjedala, sve pretince, oko motora otvorio sve čepove osim za vodu. Rasturio mi sve ko da sam največi kriminalac. Sve mi sj#bo i nije htio spremat, ja odma poludio i zvao starog. Došo stari i malo ovom budali zaprijatio da če mu zvat tu neku unutarnju njihovu, jer mi stari vozi kamion i njega znaju isto jebat pa zna kako da onda njih sjebe. I nakraju lik pupustio i pospremio kako spada. I daje mi neke papire da potpišem, kao da to mora potpisat svako kome naprave takav pregled gpriva i svega, dam starome da pročita i ajde potpišem, da mi dokumente i odem.. Sranje kakvog nema.. I danas idem u ormož kroz prijelaz Otok Virje-Ormož. Kad sam išao tamo sve ok, kad se vračam slovenac samo mahne, a na našoj strani neka glupača policajka mi uzme sve dokumente. I odma počne jebat čije: čije je vozilo? od kud vam novci za vozilo? šta je to za bučnu muziku? ovo ono, ma svakave gluposti i ona mi natrag rasturi auto ali je sve pospremila i vrati mi dokumente i možete ići. I ovaj puta nisam ništa morao potpisat.. Koja su to gamad! Odnose se prema nama kao prema najvećim kriminalcima! A slovenci su vrijedni svake pohvale, tu i tam pogleda putovnicu ili propusnicu i niš ne zajebava kao ta naša gamad! Slovenci imaju kulture i puno su bolji od naših!