Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: j**** ti Hrvatsku policiju!  (Posjeta: 3987 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
j**** ti Hrvatsku policiju!
« : 23 Srpanj, 2009, 16:53:37 »
Kako me mogu razjebat ti naši policajci! Jučer sam išao na Ptuju kroz prijelaz Dubrava Križovljanka-Zavrč i hrvat i slovenac mi samo mahnuli, kad sam se vračao slovenac mahne a hrvatski policajac mi pregleda sve dokumente i pusti me do carine. Dođem ja do carine i carinik se makne i dođe neki ogromni lik i na majci mu piše "suzbijanje korupcije" i zatraži dokumente i promentnu i vozačku i ja mu to dam. Ide on do nekog bjelog fokusa tam nekaj tipka po laptopu i vrati se kaže nek stanem malo dalje ljevo. Dođe on sa nekim šlaufom sa pumpom i brdom kemikalija. Vadi mi on gorivo nekaj mučka, mješa, dodaje te kemikalije u bočicu.. Zatvori tank ode do fokusa, stavi to nutra i vrati se do mog auta i onda sljedi akcija! rasturio mi je cijeli auto! majku mu j****! Gepek, wufer, sva sjedala, sve pretince, oko motora otvorio sve čepove osim za vodu. Rasturio mi sve ko da sam največi kriminalac. Sve mi sj#bo i nije htio spremat, ja odma poludio i zvao starog. Došo stari i malo ovom budali zaprijatio da če mu zvat tu neku unutarnju njihovu, jer mi stari vozi kamion i njega znaju isto jebat pa zna kako da onda njih sjebe. I nakraju lik pupustio i pospremio kako spada. I daje mi neke papire da potpišem, kao da to mora potpisat svako kome naprave takav pregled gpriva i svega, dam starome da pročita i ajde potpišem, da mi dokumente i odem.. Sranje kakvog nema..   I danas idem u ormož kroz prijelaz Otok Virje-Ormož. Kad sam išao tamo sve ok, kad se vračam slovenac samo mahne, a na našoj strani neka glupača policajka mi uzme sve dokumente. I odma počne jebat čije: čije je vozilo? od kud vam novci za vozilo? šta je to za bučnu muziku? ovo ono, ma svakave gluposti i ona mi natrag rasturi auto ali je sve pospremila i vrati mi dokumente i možete ići. I ovaj puta nisam ništa morao potpisat.. Koja su to gamad! Odnose se prema nama kao prema najvećim kriminalcima! A slovenci su vrijedni svake pohvale, tu i tam pogleda putovnicu ili propusnicu i niš ne zajebava kao ta naša gamad! Slovenci imaju kulture i puno su bolji od naših!

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: ***** ti Hrvatsku policiju!
« Odgovori #1 : 23 Srpanj, 2009, 17:01:57 »
ne sekiraj se. Drzava treba lovu i to je to. Valjda vozis dizel pa gledaju da li tocis lozu.

I odma počne jebat čije: čije je vozilo?

odgovori da pise u prometnoj

od kud vam novci za vozilo?

1. U slucaju da je tvoje, pitas kako da si protumacis to pitanje? Na kraju, das do znanja da je pitanje nepristojno i da ne zelis odgovorit
2. U slucaju da nije tvoje - kazes da je pitanje postavljeno krivoj osobi

šta je to za bučnu muziku?

Kazes da je to isto kao i pitanje da li ti je auto prebrz obzirom da moze ici preko 130 km/h sto je gornja granica brzine.
Ili skraceno, pitaj jel zabranjeno to vozit u autu?

P.S.
Sve smirenim tonom i bez vrijedjanja.
« Zadnja izmjena: 23 Srpanj, 2009, 17:04:30 3alfa3 »

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Imao sam...
  • Moja Kaciga: Čupa na glavi...
  • MojSetup: Jedino silikonski s Peveca..
  • MojSpuh: Prodao sam...
« Odgovori #2 : 23 Srpanj, 2009, 17:07:02 »
ah naši,meni i starom su švicarci prije kojih 10 godina isto tak rasturili cijeli auto,al su sve uredno vratili kak je bilo.još je bila policajka s rukavicama,vuf,vuf.
Vrnul sam se...Tanji nego ikad.....j#bo te led.

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
« Odgovori #3 : 23 Srpanj, 2009, 17:09:20 »
Ako je trazio lozu, zasto je rasturio pola auta?

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Imao sam...
  • Moja Kaciga: Čupa na glavi...
  • MojSetup: Jedino silikonski s Peveca..
  • MojSpuh: Prodao sam...
« Odgovori #4 : 23 Srpanj, 2009, 17:13:30 »

Možda je dečko sumnjiv...
Vrnul sam se...Tanji nego ikad.....j#bo te led.

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #5 : 23 Srpanj, 2009, 17:17:53 »
hahahaah ti na ormožu nisu normalni prolazio sam par puta tamo a sta ces prodje dnevno 200 vozila pa iz dosade kao da nes rade :icon_tongue:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #6 : 23 Srpanj, 2009, 17:37:50 »
...ocito ti auto izgleda "dilerski" ili "svercerski"  :toothy9:  :toothy3:

Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline libje

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #7 : 23 Srpanj, 2009, 20:05:48 »
susjedu mi našli ,ložu u mercedesu 123-ci starom i kazna, PAZI SAD: 8400 KN + NEKE PREKRŠAJNE PRIJAVE. a vrijednost mercedesa je realnih nekih 5000kn :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :sad1:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #8 : 23 Srpanj, 2009, 20:13:07 »
susjedu mi našli ,ložu u mercedesu 123-ci starom i kazna, PAZI SAD: 8400 KN + NEKE PREKRŠAJNE PRIJAVE. a vrijednost mercedesa je realnih nekih 5000kn :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :angry7: :sad1:
imaju pravo, i ja bi mu dao duplo veću kaznu. ako voziš auto na dizel onda i toči dizel.
mom bivšem šefu (krepao ako bog da) su opalili 195000 kuna kazne. imao je ložu u bagerima, svim ostalim strojevima, autima i valjcima.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 23 Srpanj, 2009, 20:15:46 »

Kad su vec ulozili trud da nadju lozu, a nisu je nasli, onda su na silu trazili bilo sto jer su se osjecali popisano

Offline GUGY

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
« Odgovori #10 : 23 Srpanj, 2009, 21:29:15 »
Ja radio u 7plinu na dostavi plina i zamislite auto nije imao atestiran plin. Kad me ulovila policija još sam ja dobio kaznu i otkaz a gosn Kiro sredio gazdi da ne plati kaznu... E to je kriminal, mito i korupcija...
Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline area mf

• forumski skuteraš
  • pusti nek selo priča...
  • Mjesto: vinkovci
« Odgovori #11 : 23 Srpanj, 2009, 21:32:19 »
LJUDI PROSVJED U 8 MJESECU U ZAGREBU DOSTA JE BILO VIŠE GULJENJA SIROTINJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AKO SAD NEŠTO NE NAPRAVIMO NEĆEMO NIKADA!!!!!!ZATO HRVATSKI NARODE NA NOGE!!!!!

Offline GUGY

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
« Odgovori #12 : 23 Srpanj, 2009, 21:33:53 »
LJUDI PROSVJED U 8 MJESECU U ZAGREBU DOSTA JE BILO VIŠE GULJENJA SIROTINJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AKO SAD NEŠTO NE NAPRAVIMO NEĆEMO NIKADA!!!!!!ZATO HRVATSKI NARODE NA NOGE!!!!!

POTPISUJEM
Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline area mf

• forumski skuteraš
  • pusti nek selo priča...
  • Mjesto: vinkovci
« Odgovori #13 : 23 Srpanj, 2009, 21:37:07 »
javim točan datum prosvjeda!DOĐITE U PITANJU JE NAŠA BUDUĆNOST!!!!!!!NEBUDITE KUKAVICE!!

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
« Odgovori #14 : 23 Srpanj, 2009, 22:06:22 »
triba zapalit jadranku kosor
Rock out till your life is at an end

Offline Pupo

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #15 : 23 Srpanj, 2009, 23:02:20 »
Inače nekužim baš čemu jadikovka na to što su ti rasturili auto! Tebe su izabrali između ostalih da ti pregledaju auto i toj to. Pa nisam jednom vidio kako nekomu rastavljaju unutrašnjost auta na proste faktore. On radi svoj posao, ti znaš da imaš čist auto i čemu briga?

Pa nije tražio ložu, lol. Ložu utvrđuju na osnovi boje i lijepo potpišeš i toj to.

@ libje nema veze što mečke nevrijedi kao kazna, neživimo u Finskoj!

Sad da neispadne da nekoga branim jer nije tako, naplaćao sam se kazni za svašta al šta mogu kad znam da sam kriv. Nije se nijednom desilo da su mi naplatili nešto za što nisam bio kriv. Je da je kriza i da se nema para, al i svaki taj policajac radi svoj posao. Nije on kriv što ima propisano da mora dnevno raskopat par auta i spletem okolnosti to bude baš vaš auto.

Offline kiza-iz-kvarta

• HERO MEMBER
  • Tržnica : (+44)
  • maxi forumaš
  • I wish life could be swedish magazines
  • Mjesto: Ritopek
  • Moj Skuter: vozim šta užicam
  • Moja Kaciga: misliš kacika?
  • MojSetup: tuned by hac (al ne taj hac,ovaj je živ)
  • MojSpuh: ATD Srđan Mlađan
« Odgovori #16 : 24 Srpanj, 2009, 00:08:42 »
istina je da je hrvatska leglo kriminala i korupcije,i da sve političare treba pobit,sve to stoji......nego de ti nama reci šta je ta policajka imala na sebi dok ti je vršila pretres auta?
a gde žuriš, a gde žuriš Goksi bre,a gde žuriš prebismo ti jangere!
RIP Goran Veličković "Goksi"

Offline White

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: kx 125
  • Moja Kaciga: Suomy exploler
« Odgovori #17 : 24 Srpanj, 2009, 12:41:01 »
...ocito ti auto izgleda "dilerski" ili "svercerski"  :toothy9:  :toothy3:

Ili on  :toothy10: :laughing7: :toothy12:

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #18 : 24 Srpanj, 2009, 13:25:26 »

Mom kolegi, svako se jutro nalazili na kavi u Hanky-pankija, imao polozenu C kategoriju, falilo mu jos dva mjeseca da dobije vozacku dozvolu, slucajno kupio tomosa za 200kn bez papira, blatobrana, kocnica... i malo se vozikao po naselju, kad jedan mu policajac na sporednom putu napisao 8000kn, sto je 40 puta vrjednosti vozila...

Offline vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #19 : 24 Srpanj, 2009, 15:00:46 »
Mom kolegi, svako se jutro nalazili na kavi u Hanky-pankija, imao polozenu C kategoriju, falilo mu jos dva mjeseca da dobije vozacku dozvolu, slucajno kupio tomosa za 200kn bez papira, blatobrana, kocnica... i malo se vozikao po naselju, kad jedan mu policajac na sporednom putu napisao 8000kn, sto je 40 puta vrjednosti vozila...

glupi policajac je sad tu kriv jeli?  ::)
Tjesim svinje prije klanja! Informacije na tel. +38763518514