Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pa ja to ne kužim!  (Posjeta: 5894 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
Pa ja to ne kužim!
« : 16 Srpanj, 2009, 01:01:31 »
Tu blizu mene ima jedna imučna obitelj.. Stari vozi novog VW Phaeton-a za kojeg je dao preko 600 000 kuna, a sin mu vozi neki jebeni kineski skuter za siću!!! Neki plavi keeway, tgb ili nekaj takvo.. To se može samo kod nas vidjet! Bog te j#bo!

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
Odg: Pa ja to ne kužim!
« Odgovori #1 : 16 Srpanj, 2009, 01:09:56 »
pa evo na forumu onaj decko kemo nrg vozi nrg-a i zaribo mu i decko nema za kit a stari kupio novog mercedesa za neznam ni ja koliko para.. :dontknow:

Offline jux-zg

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Reklame *HEPI* 091/543 84 56
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jelkograd
  • Moj Skuter: Runnera vx(r)
  • MojSetup: Marinija 200
  • MojSpuh: 4 road & Serdo(negdje u kanalu)
« Odgovori #2 : 16 Srpanj, 2009, 01:13:37 »
Mozda ga stari ne financira...
...voznja nije samo zabava..voznja je nacin zivota...

_________Reklame *HEPI*_________
Tisak na: dresove,kape,majice,upalja?e,olovke. Izrada zastava. Oslikavanje izloga,automobila,motora. Naljepnice svih vrsta i veli?ina i ostale grafi?ke usluge.

Offline vktr

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
« Odgovori #3 : 16 Srpanj, 2009, 01:13:56 »
pa evo na forumu onaj decko kemo nrg vozi nrg-a i zaribo mu i decko nema za kit a stari kupio novog mercedesa za neznam ni ja koliko para.. :dontknow:
a čuj treba nekako i otplatit taj kredit na auto :toothy12:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #4 : 16 Srpanj, 2009, 01:15:29 »
Mozda ga stari ne financira...

pa to ocu rec..i ja to cijenim a ne one tatine sinove koji se za nista u zivotu ne moraju potrudit, malo koji takav ima postovanja prema nekome..a ja to mrzim  :angry7:

Offline jux-zg

• forumski skuteraš
« Odgovori #5 : 16 Srpanj, 2009, 01:18:44 »
Evo navest cu jedan primjer takav,mozda decko vidi,al nadam se da se nece uvrijedit..uglavnom sretnem ga jedan dan na novom Aeroxu,pitam ga kao odkud,veli kupio..kolko para 19 soma..aj dobro lijep rox sve 5,sretnem ga za 2 dana u jednom bircu i pitam di je rox ne vidim ga vani veli on ma sad sam uzeo ovu yamahu..Yamaha neznam koja je,najnovija 2009 godina 650...sigurno nije pljuno u 3 dana 10 i vise soma eura od svojih para

Tisak na: dresove,kape,majice,upalja?e,olovke. Izrada zastava. Oslikavanje izloga,automobila,motora. Naljepnice svih vrsta i veli?ina i ostale grafi?ke usluge.

Offline Lazo

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Bošnjaci
  • Moj Skuter: Yamaha X-Max 250
« Odgovori #6 : 16 Srpanj, 2009, 01:20:11 »
i moji starci su imućni ali nežele čuti za skuter.... dogovorio sam se s non4meom za struju i ošo klip na replici i sad nemogu od njega kupit struju, ali svaka mu čast reko je da će me još pričekat.....starci mi daju samo za ulje i to je to a sve ostalo sam financiram   :dontknow:

Offline jux-zg

• forumski skuteraš
« Odgovori #7 : 16 Srpanj, 2009, 01:21:13 »
A od kud tebi lova onda?

Offline Lazo

• forumski skuteraš
« Odgovori #8 : 16 Srpanj, 2009, 01:43:19 »
kladionica, prodaja djelova djeci po selu, bilo je prije i prodaja mobitela i kockanje al dok je bilo kockanje onda nije bilo para ni za pivo popit  :icon_thumright:
« Zadnja izmjena: 16 Srpanj, 2009, 01:48:22 Lazo »

Offline Hrga

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • 50ccm in memory...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jarmina
  • Moj Skuter: Nije
  • Moja Kaciga: Nije
  • MojSetup: Nije
  • MojSpuh: Nije
« Odgovori #9 : 16 Srpanj, 2009, 01:45:30 »
ni mene niko ne financira... jos u srednju idem pa uvjek iskemijam nes, napravim neki skut il si nadem neki poso preko ljeta i udri ;)

Offline jux-zg

• forumski skuteraš
« Odgovori #10 : 16 Srpanj, 2009, 01:50:23 »
To je sve u redu..Al najaci su mi oni sta isto tako govore sve sam radim ovo ono,a dnevno dobije 100kn za kavu i subotom 300 za van...Lako je tako skupit...

Offline Lazo

• forumski skuteraš
« Odgovori #11 : 16 Srpanj, 2009, 02:05:07 »
ja još idem u srednju i dok je školsko vrijeme dobivam 30 kn na dan od kojih 10 kn ide u štednju (nekad i pet  :laughing7:), dobivam i subotom 50 kn i naravno bude premalo pa uzimam iz štednje hh  :dontknow: ...... al eto uvijek se nađe za skuter para, kit sam kupio od dobitka na kladionici, spuh i multivar štednja + rođendan i tako  :frajer:

Offline jux-zg

• forumski skuteraš
« Odgovori #12 : 16 Srpanj, 2009, 02:10:55 »
Tako je i kod mene...Sad me ovo ljeto ubi..nema skole,nema deparca...ak trazim za kavu,dobijem cenera i ajmo dalje,cekat sljedeci dan

Offline brzzzi

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek - Tenja
  • Moj Skuter: pug sf2
  • Moja Kaciga: neka žuta....
  • MojSetup: malosi sport AC
  • MojSpuh: ja bi reko da je od lima...
« Odgovori #13 : 16 Srpanj, 2009, 02:32:29 »
eo ja radim. I imam recimo smješnu (malu) plaću, ali fora je da sve popravke, dijelove i što več financiram naravno sam, ALI to bi bilo bajno da ne treba tenkirati i auto, praviti servise na njemu, registrirati i auto i skuter, ostaviti si za bonove za mob, odječa, obuča, davati u kuču....i tako se razvlaći sa "tjuniranjem", ali neka kad ga napravim mogu reći da je mojih ruku djelo!

BTW veliko hvala svima koji su pomagali što djelom, što savjetima do sada, a i još uvijek pomažu jer nije projekt gotov!

prvo mjesto neer, pa onda svi ostali...hrga, hac, jopa (tomos driver ili os_1992), hard_weasel, laki, gumy, drnda.....i ima ih kontam još, ali se ne mogu sjetiti!
« Zadnja izmjena: 16 Srpanj, 2009, 02:35:05 brzzzi »

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #14 : 16 Srpanj, 2009, 08:29:33 »
Mislim da je ovdje posrijedi neki drugi razlog.

Imamo mi jednog takvog ovdje na forumu kojem stari hoće dat pare za dodatno školovanje, za bilo kaj (čak i za auto) ali mu za motor, odnosno skuter neda ni lipe.  :angry7:

I moš se j***  :dontknow:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline GUGY

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
« Odgovori #15 : 16 Srpanj, 2009, 08:32:39 »
E a vidi sad moj primjer... Starci obična prosiječna obitelj početkom 90ih (ja sad imam 33god) kriza, rat ostala sranja svi oko mene imaju, starci profiteri a ja običan ništkoristi... Htio sam ja i motor i garderobu i provode ali se nije bilo love... Preko vikenda sam počeo skupljat flaše u jednom disku da bi imao za garderobu je su mi starci kupovali šta je njima  bilo prihvatljivo. Ok nisam se žalio jer sam svaki dan gledao kakva je situacia... Taman se otvara jedan fansy šmensi kaff i ja dobijem ponudu da radim tamo... I ja prihvatim. Ujutro škola do 2, od 3 do 10 kaff.. Naravno nije dugo trajalo i izbacili me iz škole jer sam spavao na satu.... Je..ga reko sam sebi sad moram tek zapnut... Starci digli ruke od mene jer nisam bio ko moj brat koji je šutio i sve bez pogovora radio... Radio u kaffu 11mj i otišo u Zg, uvuko se opet u neki kaff i plati stan, režije i od plače taman za preživit.... Skompao se sa jednim likom i uvuče me u posao na velesajmu! Radimo od 6 do 2 na sajmu (krečili zidove) od 3 do 7 fuš krečili i od 9 do 2-3 u diskoteci ja prao čase a on bio DJ. Love ko blata... Nemaš je kad potrošit. Došao za vikend Kući pun para, moji mislili da se bavim nekim kriminalom.. Kupio Tomosa, položio auto školu, i upisao vanrednu školu.... Do 98 sam sam radio sve i svašta, i nije me nimalo sramota... Imam iskusta o životu kao vjerojano malo ljudi. Onda sam za cash kupio NRGa... 2001 sam odselio u Slavoniju i tu se smirio... Imam svoju firmu super ženu koja me shvača i još mi uvijek dozvoljava da se ponašam ko balavac, imam aute, motor, kuču, ma sve što mi je potrebno a šta je najbitnije urađeno sa mojih 10 prstiju... Nikog nemoram slušat i amenovat jer od nikog ne ovisim. Kad mi netko nešt počne filozofirat lagano ga odje..m. A moj brat poslušni i dobar sad ima 39 god i radi u nekoj ušljivoj firmi u koju sam ga ja zaposlio jer su moji koperanti za 2600kn. Eto đaba mu dobrota... Nekad treba bit buntovnik da bi kasnije dobro živio...
A što se lika tiće što voza kineza najvjerojatnije nema pojma o životu a kamoli scooterima. Starci ga drže pod staklenim zvonom i očekuju da če završit VERN i biti direktor kod Todorića pa mu takve gluposti netrebaju al ajd kad je baš zapeo .....
Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #16 : 16 Srpanj, 2009, 08:42:05 »
ne financiraju sve starci, kaj je i u redu, treba nešto i sam, imam 21 god. ali od 1 srednje sam radio po malo, starci mi imaju i nisu sirotinja, ali ništa ne tražim od njih, s 19 god. sam kupio novog derbia za cash, studiram vanredno i svaki dan radim od 8-16h, hvala bogu u uredu...bolje malo po malo sam nego da me starci financiraju...čak ću si i auto kupit, nekog pola, ali ću rađe tako nego da mi mama da golfa 5, kao šta mi je rekla...

Offline GUGY

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
« Odgovori #17 : 16 Srpanj, 2009, 08:45:10 »
ne financiraju sve starci, kaj je i u redu, treba nešto i sam, imam 21 god. ali od 1 srednje sam radio po malo, starci mi imaju i nisu sirotinja, ali ništa ne tražim od njih, s 19 god. sam kupio novog derbia za cash, studiram vanredno i svaki dan radim od 8-16h, hvala bogu u uredu...bolje malo po malo sam nego da me starci financiraju...čak ću si i auto kupit, nekog pola, ali ću rađe tako nego da mi mama da golfa 5, kao šta mi je rekla...

To su za mene Face koji se za sve sami izbore... A ne svaka druga riječ moj tata, moja mama....   :headbang:
Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #18 : 16 Srpanj, 2009, 08:59:24 »
To su za mene Face koji se za sve sami izbore... A ne svaka druga riječ moj tata, moja mama....   :headbang:
a i za mene, tako da se iskreno nadam da ću jednog dana sam neš napravit, makar sam dosta već napravio za svoje godine, dok većina mojih vršnjaka nije ni to, ima ih koji su i više...samo šta mene smeta, svi moji frendovi voze mamine ili tatine aute, starci im kupuju robi i bonove i onda mene prcaju šta tebi starci nedaju i sl., nije istina, daju mi ali neću...da se razumijemo nosim markiranu robu, sam si plačam račun za mob i u birtiji platim račun svojim novcima, nije da se hvalim, tak je....tak da onog lika šta mu tata ima phaetona, možda želi maloga naučiti pameti, kad si zaradi pa će imati bolje...

Offline gozz

• admin MS
  • forumski skuteraš
  • Ultimate "fix-it" tool
    • /
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: bio, više ne.
  • MojSetup: a u Bila
« Odgovori #19 : 16 Srpanj, 2009, 09:27:54 »
E a vidi sad moj primjer... Starci obična prosiječna ...........................................untovnik da bi kasnije dobro živio...
A što se lika tiće što voza kineza najvjerojatnije nema pojma o životu a kamoli scooterima. Starci ga drže pod staklenim zvonom i očekuju da če završit VERN i biti direktor kod Todorića pa mu takve gluposti netrebaju al ajd kad je baš zapeo .....

E, forumski kolega, ti si jedan od rijetkoh koji znaš ŠTO hoće, i KAKO do toga doći...  :icon_thumright:

99% ljudi u tvojoj koži bi se prepustilo ništavilu, lopovluku i vucibatinstvu...