Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pa ja to ne kužim!  (Posjeta: 5888 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mario_f15

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 2T Power !
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ...sB...
  • Moj Skuter: ...derbi...
  • Moja Kaciga: ..uvex ps400s..
Odg: Pa ja to ne kužim!
« Odgovori #40 : 17 Srpanj, 2009, 19:18:22 »
pa to ocu rec..i ja to cijenim a ne one tatine sinove koji se za nista u zivotu ne moraju potrudit, malo koji takav ima postovanja prema nekome..a ja to mrzim  :angry7:
niko nece ziviti vjecno
šta će ti tatini sinovi kad tate ne bude bilo? tko ce im onda punit novčanik i kupovat? taki se neće dobro snaći u životu kad ostanu bez roditelja( govorim općenito kad roditelji ostare)

kod mene u kuci nitko ne radi,ali bude novca za sve,??ja imam svoj tjedni dzeparac a mog starog ne zanima dje cu ja njega potrosit ,on je meni dao a ja odlucivam dje cu s njim,
najvise u motor ode goriva ,ulja tako da taj dzeparac je za motor,a ja svake subote ili ako uspijem nekad i tjedno malo na baušteli  zaradit koju prokletu kunu,,radim cijeli dan za tih 150 kn a potrosim ih u roku 20min
da mi je te tatine sinove zaposlit jedan dan na bauštelu da vide kako je teško pare zaraditi? nisu oni osjetili kad vani udari 40 stupnjeva a ti praviš malter,,,,,,BUDES ispečen kao u mikrovalnoj pečnici.heh
nadam se da ce osjetit jednog dana?? :( :( :( :( :( :( :( :( :( ;D
« Zadnja izmjena: 17 Srpanj, 2009, 19:23:10 mario_f15 »

Offline GUGY

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
« Odgovori #41 : 17 Srpanj, 2009, 21:07:53 »
@ mario_f15... Gle kolega : tatini i mamini sinovi če svejedno sve dobit u nasljedstvo i nakon nekog vremena če sve spiskat i onda če se zamislit gdje su i šta su do kraja života... Ali onda če im bit naveliko kasno...
Oduvijek je bilo pravilo da oni koji imaju love nemaju inspiracije za biznis jer im to ionako nije potrebno a oni sa inspiracijom i željom da uspiju naravno nemaju kapital da to ostvare...

Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #42 : 18 Srpanj, 2009, 01:41:47 »
sagledajte jednu stvar.. ja sam stavio ovu temu zbog nekih stavri i pitanja.. heh.. njegovi starci su stvarno imućni!!!! a moji imaju para za život kakav spada. Imaju para puno, stari ima jebenu plaču! ali ja svog starog jedva poznajem jer je skoro uvijek negdje van države.. jebiga sad.. al zato je majka posvetila život na sestru i mene.. al idemo dalje, prvi skuter su mi kupili starci (tu se nema kaj skrivati, jer otkud ja mulc od 15 godina da sam imal para za skuter?? kad sam ga prodo sam sracima dao pare jer su mi ga oni kupili! a drugi skuter sam si sam kupio! kao i auto, prvi mi je majka kupila, nije nekaj al je moj, a sad ga prodajem da joj dam te pare natrag, a ja već imam keš za drugi auto., golf IV ili Seal Leon... heh.. i ono bitno, ja sam prvi skut imal nabrijan (piaggio nrg shiltac edition) i svaku kunu koju sam nanjeg uložio sam sam zaradio, svojim rukama!! kao i za roxa sve kaj je na njemu sam sam zaradio!!! i imam čistu dušu!!!