Evo da i ja sto god napisem
ovako....dosad 3 skutera imo,jedan motor,jedno auto koje je na meni ...od 3 skutera jedan sam sam kupio,jedan mati,a treci buraz ....isto i sa motorom ...buraz kupio...auto isto tako ..uzeo on sebi novo meni prepiso staro...moglo bi se rec da se nisam puno trudio da dobijem ovo sto jesam...ali ima tu nekih stvari ..npr kad buraz nije tu ...ono normala nemogu od njeg trazit ni za gorivo ni za izac ni slicno...pa se onda snalazim kako treba ...tako cijeli zivot ...ono nadjem kako cu zaradit ...ili prepodam neke djelove za motor ,auto....neki skuter servisiram ako nije kakav veilki problem i to....ili neke sitnice radim koje ljudima mrsko bude..npr stavit neonke ispod skutera,zamjenit sijalice ..i slicno....zamjenit rolnice ...i sve jeto 10,15,20 eura zavisi kakav poso,cak sam jedno vrijeme i sa frendom dali oglas da krecimo,radimo regips i slicno...pokazo nam jedan majstor i lijepo je to islo ono...malo truda malo sfuseris i dobro je bilo dko je trajalo..i ako o tom poslu nisam imo nista blage ali ono pokazu ti ljudi i ako hoces i imas volje naucis.. ...Eh kad sta preprodajem,kakve djelove ...vidim neko trazi nesto ,neki dio i ja vidim kod frendova koliko kosta taj dio ako je npt 50 eura ja kazem 70 ...ako odgovara kupcu...ok ...i eto kako ja inace zaradjujem....nikad nisam uvaljivo nista ne ispravno i slicno....i ako na mjesec kad bas ono se trudim zaradim 200-300 eura tako od tih poslica ...sigurno 200 e tih dam u kucu da mati ima .....i onih 100 sto mi ostane ako ne potrosim a njoj zatreba ili dodje neki racun da se plati ...dam od sebe platim....tako sta god da zaradim vecinu dam u kucu i ako mi to nije obaveza ...ali ono ...bez starog osto rano...mati mi je i otac i mati i sve ...isto ko i buraz ..i uvijek su mi sve pruzali ono ....i sad nebi bilo fer a i krajnje bi bilo bezobrazno od mene da ja potrosime te pare a neznam npr buraz nije tu pa ono stara sklapa kraj sa krajem od svoje plate...i da ja sad to potrosim...nea sanse...dam njoj i gotovo..znam da ce joj bit lakse i sve.....neko ce sad sigurno rec ono sta ovaj prica ima sve ....ali nije tako...do npr par godina unazad ...nije bilo ovako ..buraz nije radio ..zivjeli od plate koju je mati imala a to je nekih 200 eura sugavi....i to je to...sreca buraz se zaposlio naso poso gotiva ...radi u skoro pa najjacoj firmi u drzavi...nekad i vani malo radi sta ...i od tad je sve bolje krenulo....i hval bogu sad se ima za neki normalan zivot ...i ako opet ono dugovi,krediti ..nije to to ....tako da kad god mogu pripomognem ..nebitno bilo to neki poso da uradim ili finansijski ....jos jedna stvar koju neznate je ...ja imam 20 god..i 5 zavrsenih srednjih skola hehe
malo cudno aali eto ...jednu skolu sam iso redovno,istovremeno drugu vandredno,trecu upiso 3 god vandredno ,4god zavrsio redovno..i u toj godini redovne zavrsio i 4 i 5 skolu vandredno ....trentno imam diplome Elektronicar telekomunikacije,Elektrotehnicar Energetike,Rudarski Tehnicar,Masinski Opretor za CNC masine i Masinski Tehnicar ....i da 1 god masinskog fakulteta trenutno...ako ko misli da lazem...nije frka slikam sve diplome i svjedocanstva
hehe...tako da ono ...vecinu tog sto sam zelio sam dobio ali kao sto ste procitali ...vracam max koliko mogu u kucu....pored toga sam iso i ovolike skole srednje ...da bi mogo danas sutra radit i imat poso kako treba....a ne zivjeti od para koje mati zaradi ili buraz.......eto toliko od mene