ovako ....kaze ne ide 147 nema konja de mali upisi na na youtube 147 GTA 5th gear ili top gear pa pogledaj malo test te alfice ...i na kojem mjestu zavrsi ....cak na tom testu na stazi je bolja od auti koja imaju 150konja vise ...tako da glupa prica ti ta....
ka prvo,gta ima 250 konja i nju nisan ima prilike vozit,al to da je na stazi bolja od nekih jacih u to se ne diram jer priznajem da alfa ima stvarno dobar ovjes,ali motor iz 147 1.6 je po meni pretrom za svoju konjazu,i ja san prica o utrci na pravcu,ne po zavojima...
po tvojoj prici ti mora da si imas nekog korijenja u Bosni ..imas ovu spiku odavde seljacku....samo Vw i BMW....ni ferrari nije ravan njima..
nemam nikakve korijene u Bosni,VW je za mene precijenjen auto(iako kvalitetniji od alfe
),prije bi uzea ŠKODU ili Seat koji su jeftiniji a VW-ova tehnika;a Bmw nije da ga mrzim ali mi nije ni drag.a o ferrari nije vrijedan spomena,cua san da su s 80tkm spremni za generalku(naglasak na ovo CUA SAN)
i kad je molim te skoda i slicne te sklapocije sto ti nabrajas bila sportsko auto
nisi nikad cua za Fabiu vRS i Octaviju vRS?
Fabia vRS TDI 130 i TSI 175ks
Octavia vRS TDI 170ks i TFSI 200 ks