Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
e bogati,kad tebi stari trke vozi...
a za skodu favorit pricas da je auto..
ha ha ha. Coupe je raketa prema nekoj Alfi,a o kvaliteti necu ni pricat.Alfa je g#vn% talijansko,pomirite se s tim.
Dobro ja se više s tobom ne mislim raspravljat, TI SI IZGLEDA DOKTOR I MAGISTAR ZA SVE AUTE, i ne vrijedi se s tobom raspravljat. A isto tako možeš bit na grobniku instruktor sportske vožnje, jer ti si napravio kilometara i kilometara, ma Sebastian Loeb je za tebe goli k**ra*..... a 145 ako je hrđava, onda je bila jako razbijena i loše napravljena, jer opet kažem ima podcinčanu karoseriju, iako ne znaš kaj to je !!
nezelim vrijeđati nikoga i sory ako sam nekoga uvrijedio ali kak neko moze hvaliti yuga... di je i napravljen... radje cu kupiti japanca kineza ili nekog tajvanca nego...
kvalitetnije od alfe u svakom slucaju.
sve to stoji,za male pare sredis yuga da ide 200+ i da je siguran na toj brzini...
ti se drzis svoga... pa jel ti smijes yuga dic na dizalicu i otvoriti vrata? treba ti rolbar od cjevi fi 30 da ga ucvrstis i ja nisam govorio o parama za srediti yuga nego odakle dolazi!
ja cajke neslusam! i nemoj mi te spike prodavati!
nisan ja ni reka da ti slusas cajke al iseres po jugu jer je iz srbije,a opet najveci hrvati i ustase slusaju srpske cajke...tako da to nema veze
ti vozi yuga, ovi ce voziti alfe ja cu voziti nesto trece i amen!
4*100 Imam ja jedne 15" ne bas sjajne koje bi trebalo prelakirati. Gume 2kom 195/55-15 i 2kom 195-50-15 na njima u dobrom stanju...
Ajd molim admina ili moderatora da obriše offtopic, i nastavite stavljat Yuga!!!! pozdrav