Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: yugo tuning  (Posjeta: 41665 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Lugburz

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Rukovodioc-pijanac
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Mjesto:
  • Moj Skuter: MojSkuter:
  • Moja Kaciga: Moja Kaciga:
  • MojSetup: MojSetup:
  • MojSpuh: MojSpuh:
Odg: yugo tuning
« Odgovori #120 : 08 Srpanj, 2009, 14:47:46 »
nisan ja kriv sta taljani neznaju napravit pristojnog dizelasa...Octavia RS ima isti 2.0 TDI motor koji sse ugraduje u Seat Leon FR,i u trkaceg WTCC Leon-a ...
Rock out till your life is at an end

Offline ..::Alf::..

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Flegma
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
  • Moj Skuter: NRG Power
  • Moja Kaciga: Arai
« Odgovori #121 : 08 Srpanj, 2009, 14:49:14 »
A da ohladite malo? Kakva skoda kakve alfe.... ajd sada za kaznu svi na Youtube i pregledati sve emisije TOP GEAR !
He he, a gledo sam ih dosta, nekad su se emisije mogle gledat i na njihovoj glavnoj stranici!! Dečki se stvarno sprdaju s autima, najbolje mi bilo kad ima je pukla guma na novom Bentleyu!!! Testovi za RS4 i RS6 su zakon isto!!!
...svojim dahom zamaglila je vizir moje kacige...

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #122 : 08 Srpanj, 2009, 15:05:54 »
Malo Obrazovanja za seljake ...

1907. osniva se tvrtka <Darracq Italiana>. Osnivači su Milanski aristokrati Cavaliere Ugo Stella u partnerstvu s Alexandreom Darracqom vlasnikom Francuske tvornice automobila. U početku je tvrtka proizvodila Darracqove automobile u Napoliu ali nakon raskida partnerstva investitori predvođeni Stellom sele proizvodnju u Milansko predgrađe Portello i tvrtka mijenja ime u Alfa. Prvi potpuno Alfina automobil proizveden je 1910. i nazvana 24 HP prema snazi motora koji ga je pokretao. Giseppe merosi konstruirao je 24 HP ali i seriju jačih modela (40-60 HP). Alfa također ulazi i u utrke pa tako sudjeluje 1911. u utrci Targa Florio sa modelom 24 HP i vozačima Franchiniem i Rozoniem. Dolaskom prvog svjetskog rata zaustavlja se proizvodnja automobila na tri godine.
1916. dekretom Alfom upravlja Nicola Romeo koji tvrtku preusmjerava na proizvodnju dijelova za ratnu opremu. Dijelovi su bili bazirani na automobilskim motorima a između ostaloga proizvodili su s avionski motori i generatori dok su u tvornici između ostaloga proizvođene i lokomotive. Nakon rata Romeo preuzima kompletan nadzor nad tvrtkom i nastavlja proizvodnju automobila 1919. 1920. tvrtka mijenja ima u Alfa Romeo i izbacuje model Torpedo 20-30HP prvi pod tim imenom. Merosi ostaje glavni dizajner i nastavlja se uspješna proizvodnja cestovnih automobila i natjecateljskih automobila.

1923. Vittorio Jano prelazi iz Fiata u Alfa Romeo mijenjajući Merosia na mjestu glavnog dizajnera. P2 Grand prix bio je prvi automobil napravljen nakon Janovog dolaska i donio je naslov svjetskog prvaka 1925. Za cestovne automobile Jano razvija seriju motora 4,6 i 8 cilindara baziranih na P2 tehnologiji koja se pokazala moćnom i izdržljivom. Jedan od vozača Alfa Romea je bio i Enzo Ferrari ali se pokazalo da je bolji kao momčadski šef pa je nakon privatizacije tvornički promijenio ime u Scuderia Ferrari i Enzo Ferrari kreće u proizvodnju vlastitih automobila.

1928. Romeo nakon bankrota napušta tvrtku i tek 1933. država spašava tvornicu. Mussolinijeva diktatura koristi Alfa Romeo kao nacionalni simbol proizvodeći automobile za bogate koje dizajniraju Touring iz Milana ili Pninfarina. U tom razdoblju proizvodi se i legendarni model 2900B.

Krajem drugog svjetskog rata tvornica je bombardirana i oporavak je bio dug i bolan. Napuštaju se luksuzni modeli i počinju se proizvoditi jeftiniji modeli. Alfa nastavlja natjecanja u kategorijama Prototipova i u Formuli 1 gdje postiže zapažene rezultate. Tako osvajaju naslove svjetskih prvaka 1950 s Ninom Farinom i 1951. s Juanom Manuelom Fangiom. U formuli 1 Alfa romeo javlja se još 1971 kao dobavljač motora za March i 1976 također s motorima za Brabham a zatim i kao konstruktor od 1979-1985. U tom razdoblju nije bilo većih uspjeha osim dvije pobijede Brabham-Alfe 1978.

1970 Alfa ima velikih problema pa u vlasničku strukturu ulazi država koja svoj udio prodaje Fiatu 1986. 1997. Fiat prezentira 1,9 JTD u Alfi 156 koji je prvi common rail motor u serijskoj proizvodnji za osobna vozila i proglašena je automobilom godine. To je zapravo početak nove slave Alfa Romea kao proizvođača najljepših automobila s natprosječnim performansama.

Povijest Alfe u sportu: 1970 - 1980

Andrea de Adamich sa timskim kolegom vozačem Pescarolom 1971. godine osvaja 1000 km dugu utrku Svjetskog Prvenstva ''Brands Hatch'' sa modelom 33, jačine motora 3000 ccm, porazivši tako suparnike poput Ferraria i Porschea. Iste je godine vožena poznata svjetska utrka ''Targa Florio'' na kojoj su Alfini vozači Vaccarella i Van Lennep osvajali postolje - prestižno prvo mjesto sa modelom 33 jačine motora 3 litre (3000 ccm). Ushićenje i euforija još se nisu stišali, a već Andrea de Adamich sa timskom kolegom Petersonom osvaja prvo mjesto na šesterosatnoj utrci ''Watkins Glen'' u Americi. Ta pobjeda donijela je de Adamichu prvo mjesto u ukupnom poretku, a Alfu i njene navijače u trans. Veliki automobilistički divovi toga vremena (Ferrari i Porsche) bili su na koljenima. Krajem godine Tonie Hezemans osvaja sa modelom 2000 GTAm prvenstvo turističkih automobila ''European Touring Championship''. To je bila velika godina koja će se još dugo pamtiti u Alfinom timu.

1972. godine model 33 TT3 nastavlja niz odličnih rezultata osvojivši u natjecanju «European Touring Championship» prvo, a u poretku konstruktora svijeta drugo mjesto. Ova je godina poznata i pod nazivom «zlatna godinom» u kojoj su pobjede i, ionako dobra, Alfina reputacija još više rasle – ostvareno je preko 560 pobjeda uključujuc'i 12 nacionalnih prvenstva Europe, Amerike i Afrike. Krajem godine cestovni model 2000 GTA pobjeđuje po šesti put na natjecanju «European Touring Championship». Tri godine kasnije Alfa uspijeva osvojiti prvo mjesto u poretku konstruktora svijeta. Nakon modela 33 TT3, razvijen je model 33 TT 12 s kojim je napokon osvojila dosad nedostižno. Konstruktori su te godine složili boxer motor koji se koristio u Formuli 1, samo s malim preinakama za cestovne modele. 33 TT 12 osvaja pobjede u različitim utrkama na stazi u Monzi, Nurburgingu, Zeltwegu, na američkoj šesterosatnoj utrci ''Watkins Glen'' i kupu ''Coppa Florio'' krajem godine. Nakon dugo godina Alfa se vrača u Formulu 1 na stazi u Brabhamu 1976. godine s novim V12 motorom i vozačem, Austrijancem Nikki Laudom. Nikki Alfinom timu donosi dvije pobjede. Već iduće godine Alfa Romeo zajedno sa svojim tunerom za natjecanja Autodeltom razvija novi model baziran na platformi 33 poznat pod imenom ''33 SC 12''. S istoimenim modelom Alfa ponovo osvaja prvo mjesto u poretku konstruktora svijeta, osam uzastopnih pobjeda u natjecanju svjetskog prvenstva. U svijetu Formule 1 boxer V12 motor ponovo donosi velike uspjehe. Značajni su uspjesi u novim rekordima postizanja brzine. Na stazi u Salzburgu Paul Richard vozio je bolid 33 SC 12 prosječnom brzinom od 203,820 km/h.

1978. godine Alfini vozači Lauda i Watson dominiraju svjetskim utrkama. Lauda osvaja natjecanje u Švedskoj ''Swedish GP'', a zajedno s timskim kolegom Watsonom pobjeđuje u utrci ''Italian Grand Prix''. 1979. godine na stazi u Zolderu Alfa nastavlja novu sezonu s novim pobjedama u Grand Prix natjecanjima

Povijest Alfe u sportu: 1980 - 1990

1980. godine Alfin tim u kratkom vremenu postaje najbolja momčad Formule 1 i, opet pobijedivši bolja od snažnih konkurenata, opravdava svoj dugi izostanak sa staza. Alfin tim toga vremena činili su dva najbolja vozača: Talijan Giacomelli i Francuz Depailler. Ali ova sezona staviti ce gorak okus u ustima Alfinih strucnjaka, kolega vozaca i brojnih navijaca. Za vrijeme trening vožnje na stazi u Hockenimeu Depailler pogiba. Idući dan Talijan Giacomelli, nakon najboljeg vremena na treningu, krece s prve pozicije u utrku. Alfa te sezone nije imala toliko srece te je njen najbolji rezultat bilo 3. mjesto Giacomellia na stazi u Las Vegasu. Dvije godine kasnije, kao drugi vozač, uz Giacomellia dolazi mladić iz Rome, De Cesaris. Mladi Talijan Alfin tim ugodno iznenađuje svojim prvim mjestom i ujedno najboljim vremenom na treningu utrke za nagradu Amerike «Grand Prix Long Beach». 1983. godine u razvoj Alfinih automobila za utrke uključuje se momčad «Portello Scuderia». Te iste godine Formula 1 mijenja naziv u «Euroracing». De Cesares sezonu završava sa 15 bodova, a Alfa na šestom mjestu u poretku konstruktora u Formuli 3. Kao pozitivni dio sezone i uspjeh proglašeni su boxer motori.

U sezoni 1985./86. Alfin interes za nastavak natjecanja u Formuli 1 polako se gubi. Benetton 1986. godine postaje jedan od sponzora i kao svoje službene vozače za natjecanje ''Euroracing'' javnosti predstavlja Eddya Cheevera i Riccarda Patresea. Stručnjaci su ponovo konstruirali motor koji je proglašen jednim od najkvalitetnijih te sezone u što su se mogli uvjeriti pobjedama i dominacijom diljem Europskog kontinenta u Formuli 3. Vec iduce sezone Alfa primjenjuje novu politiku za vozače- od tada prednost u timu imaju mladi talenti koji tek trebaju postati zvijezde.

Povijest Alfe u sportu: 1990 - 2000

Nakon nekoliko godina u kojima dobri rezultati nisu pratili talijanski «Cuore Sportivo», Alfini stručnjaci napokon su razvili model za koji su tvrdili da je spreman na uspjehe. Snovi, nade i sav trud se višestruko isplatio. Iz tvornice je javnosti predstavljena nova Alfa 155 namijenjena serijskoj proizvodnji, a za utrke predstavljene su dvije verzije istoimenog modela – 155 2.0 Turbo GTA i 155 V6 TI. Ujedno za Alfu ugovor potpisuje legendarni Nicola Larini koji ce biti jedan od glavnih ljudi zaslužnih za buduće uspjehe u narednim godinama. U sezoni 1992./93. Nicola Larini osvaja modelom 155 V6 TI talijansko natjecanje «Italian Supertouring», njemačko prvenstvo «DTM», a između ostalog su postavljeni brojni novi rekordi.

Talijan Gabrielle Tarquini 1994. godine osvaja Alfom 155 prvenstvo Engleske na stazi «Silverstone». Njegov timski kolega Campos osvaja prvenstvo Španjolske i CET. U sezoni 1996./97. Alfa Romeo nastupa s čak šest automobila po tri momčadi. Na natjecanju ITT postižu zavidne rezultate.

Nakon šest odličnih sezona Alfa 155 dobila je 1997. godine svoga budućeg nasljednika u utrkama – predstavljena je nova Alfa 156. Već iduće godine 156-ica doživljava svoj debi sa «Nordauto team». Kako je sezona počela dobrim rezultatima tako je i dobro završila. U Milanu se ponovo slavilo. Fabrizio Giovanardi 156-icom osvaja 1998. godine talijansko «Italian Supertouring Championship», a titulu prvaka brani i iduće godine ponovnim uspjehom
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #123 : 08 Srpanj, 2009, 15:07:11 »
Molim da se Procita do kraja

U prosincu 1997 godine Vaši izvjestitelji testirali su u nekoliko navrata Alfa Romeo 156 1.8 16V, 156 2.0 16V te 2.4 turbo diesel u concessionarii CARVAT Oberdank s.p.a. Uz vremenski razmak od godine dana, prenosimo Vam neke dojmove o ovom i dalje vrlo aktualnom automobilu.

Na samom pocetku, nekoliko osobnih impresija. Alfa Romeo je, kao što znate, odabran za evropski Automobil godine i Automobil godine u Njemackoj, Francuskoj, Španjolskoj, Danskoj, Velikoj Britaniji i Italiji. Ocito je da se Alfa Romeo vraca korijenima kreirajuci odlican automobil koji je povezan sa klasicnom tradicijom te velike tvrtke u terminima dizajna, mehanike i karizme.

Prva impresija koja se namece nekome tko prvi put prilazi Alfa Romeu 156 jeste da je automobil manji nego na slikama. Medutim, ingenioznost talijanskih dizajnera dosegla je vrhunac u obliku Alfe 156... gotovo sve izgleda savršeno! Korišteni materijali su vrlo kvalitetni, dizajn karoserije je fluentan i blag, ali ujedno i strogo naglašen. Automobil izgleda vrlo agresivno, baš kao što jedan Alfa Romeo i treba izgledati. Prednja strana automobila je tako naglašena da automobil izgleda gotovo "ljut"; veliki mrezasti usisi zraka za hladenje prednjih diskova samo još više pridonose ovom dojmu. Grb Alfa Romea inkorporiran je u kromirani trokut na prednjoj haubi. Automobil slijedi moderne trendove u designu, no oblik karoserije je i dalje klasicni, alfaromeovski, klinast. Mnogi su detalji koji ovaj automobil cine drugacijim od bilo cega drugog na cesti: Alfa Romeo kaze da je ovo "berlina sportiva" ili sportska limuzina. To su rijeci koje zaista dobro opisuju novu Alfu 156. Automobil ima coupeovsku liniju pošto su brave zadnjih vrata sakrivene u okvirima. Za Alfu 156 dizajnirane su nove aluminijske felge sa pet vecih ili šest manjih rupa koje izgledaju gotovo savršeno. Takoder postoji mogucnost nadogradnje automobila sa tri sportska paketa opreme u ponudi.

Interijer automobila je vrlo pazljivo ureden sa puno naznaka retro designa. Postoje nebrojene kombinacije u ponudi pomocu kojih se unutrašnjost moze prilagoditi specificnim vozacevim potrebama i zeljama, te je to glavni razlog zašto svaka Alfa 156 unutra izgleda drugacije. Naše test vozilo bilo je opremljeno sa drvenim interijerom, automatskom klimom, dva zracna jastuka, ABSom, širokim felgama i 205/50/15 gumama. Kokpit automobila je u potpunosti napravljen u retro stilu, a sastoji se od klasicnog Alfa Romeo "dalekozora" u koji su smješteni brojac okretaja i brzinomjer, dok su nevazni instrumenti u analognom obliku smješteni u centralnu konzolu. Izmedu vozaca i ceste ne nalazi se ništa, samo kilometar sat i brojac okretaja. Automobil kao da Vam sam nudi zabavu u svom nepatvorenom obliku.

Vozacka pozicija je savršena pošto se sjedala mogu podešavati u svim smjerovima. Sa ergonomijom nema nikakvih problema. Ferrarijevski difuzori za zrak pruzaju vozacu i putniku dodatnu dimenziju udobnosti u voznji, a nalaze se gotovo posvuda: dva su sa svake strane cockpita, dva u vratima, u glavnoj konzoli, te dva na podu za putnike ne straznjoj klupi, a otvori za odmagljivanje nalaze se cak i ispod zadnjeg prozora te u konstrukciji "B" nosaca.

Dakle, vrijeme je da se krene, kao što kaze pjesma garaznih rockera... Ovaj put osvrnut cemo se na automobil sa dvolitrenim Twin Spark motorom pošto je ispod casti svakom pravom Alfisti pricati o diesel motorima, iako i tu Alfa Romeo drzi korak s konkurencijom sa common rail tehnologijom ubrizgavanja o kojoj mnogi pricaju, a Alfa je koristi. Volan automobila je vrlo direktan i ima 2.2 kruga od punog lijevog do punog desnog okreta. Ova karakteristika kombinirana sa savrsenim malim drvenim kolom volana omogucuje savršenu i preciznu kontrolu nad automobilom u svim uvjetima, pa cak i najkriticnijim. Prednji samoventilirajuci diskovi adekvatno obavljaju svoj posao. ABS sistem je jedan od najtiših koji smo ikada imali na testu. Automobil je takoder opremljen i sa EBD (Electronic Brake Distribution, tj. elektronska raspodjela kocione sile po kotacima). Automobil jednostavno koci, bez obzira na brzinu.

Ovjes je definitivno jedna od stvari zbog kojih ovaj automobil treba voziti. U jednom dijelu svog hoda, amortizeri imaju notu udobnosti, no onda se automobil zaustavlja i drzi cestu kao da je grize. Ne postoje znakovi understeera niti oversteera, u prvim fazama proklizivanja cuje se samo škripa guma i to je sve. Poznata je izreka da onaj tko natjera Alfu GTV u understeer u sljedecem trenutku vjerojatno udara u drvo,pošto je granica vrlo daleko. Jasno je da su konstruktori Alfa Romea sva svoja iskustva sa Alfe GTV ugradili i u novu ljepoticu srednje klase.

Motor je pravo malo cudo. Mercedes je morao odustati od jednog ventila po cilindru i jedne bregaste osovine kako bi mogao u svoje nove motore staviti sistem paljenja sa dvije svjecice. Alfin 2.0 Twin Spark motor ima cetiri ventila po cilindru, dvije bregaste osovine, varijabilnu ventilsku tehniku (ekvivalent BMWovog Vanosa ili Hondinog V-Teca), balansirajucu osovinu za mirniji rad motora i dvije svjecice po cilindru. Motor je vrlo tih sve do 5000 okretaja u minuti. Pravi Alfin zvuk se cuje tek kada se otvore prozori a kazaljka brojaca okretaja krene u crveno podrucje. Motor se vrti do besvijesti, limiter je na 7400 okretaja,no motor niti onda ne pokazuje znakove umora. Jasno je da se limiter tu nalazi prvenstveno zbog trajnosti motora i ekoloških razloga. Mjenjac je savršen i odlicno sinhroniziran. Automobil u prvoj brzini ide oko 60 km-h, u drugoj 115, trecoj 160 km/h. Posve je moguce lagano krstariti uzbrdo po gradskoj zaobilaznici pri 170 km/h sa potpuno natovarenim automobilom. Kada se ubrzava u drugoj, trecoj i cetvrtoj brzini, ima se dojam da automobil ne moze stati ubrzavati sve dok postoje više brzine u koje se moze mijenjati. Potrošnja u ekstremnim test uvjetima na otvorenoj cesti bila je zapanjujuce niska: oko 10 l na 100 km.

Na testu smo bili pod dojmom da su Alfa 156 i njen vozac pod strogom paskom svih ljudi koji ih ugledaju.

Alfa 156 nakon dugo vremena pravi je rasni Alfa Romeo srednje klase. Gdje je konkurencija?
« Zadnja izmjena: 08 Srpanj, 2009, 15:08:55 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #124 : 08 Srpanj, 2009, 15:13:02 »
ja mislim da poslije ovoga nemas sta vise ni spominjat skodu u smislu neke sportske masine...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline area mf

• forumski skuteraš
  • pusti nek selo priča...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: vinkovci
« Odgovori #125 : 08 Srpanj, 2009, 15:22:15 »
ja mislim da poslije ovoga nemas sta vise ni spominjat skodu u smislu neke sportske masine...

:icon_thumright: svaka ti dala

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #126 : 08 Srpanj, 2009, 15:29:45 »
opet bi sse ja smo posra po alfi...u biti da mi je neko da vozija bi je navecer tako da kad je pijan razbijen da mi nije zao...
btw,prodaje se 33 1.5 za 1000 kn
realna cijena :icon_thumright:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #127 : 08 Srpanj, 2009, 15:31:28 »
nisan ja kriv sta taljani neznaju napravit pristojnog dizelasa...

Svojevremeno je Alfin dizelas iz 164-tvorke proglasen za najbolji dizel motor

btw, gle kak izgleda Alfa stara 15 godina (moja, 1. vlasnik):

« Zadnja izmjena: 08 Srpanj, 2009, 15:33:09 3alfa3 »

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #128 : 08 Srpanj, 2009, 15:36:05 »
isto kao i 1.3 JTS ...proglasen za motor godine 2005 u klasi 1.4 motora ...i skodu nigdje ne vidim u tim nagradama....alfe makar ima u nagradama za dizajn.....inace bmw je najvise puta dobio nagradu za motor godine...
« Zadnja izmjena: 08 Srpanj, 2009, 15:39:42 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #129 : 08 Srpanj, 2009, 15:36:51 »
skoda ni nije sportska masina,skode su udobni,pouzdani i trajni obiteljski auti,a alfe su sportske masine pa im motor izdusi na 200000 km :toothy12: :toothy12: :toothy12:

• forumski skuteraš
  • Flegma
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #130 : 08 Srpanj, 2009, 15:40:51 »
Ma nek si pogleda šta AutoDelta radi, preko 500 KS na prednji pogon, to čupa ruke iz ramena, a koja firma tjunira Škodu, možda Hamann :happy3: :happy3: :happy3: :happy3: :happy3: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:

• forumski skuteraš
  • Flegma
« Odgovori #131 : 08 Srpanj, 2009, 15:43:30 »
skoda ni nije sportska masina,skode su udobni,pouzdani i trajni obiteljski auti,a alfe su sportske masine pa im motor izdusi na 200000 km :toothy12: :toothy12: :toothy12:

I ak ti je tvoja Felicia udoban obiteljski auto s kojim možeš ić gdje hoćeš, onda ti je kvocjent inteligencije na razini sobne temperature, čak i manje!!!

Tebe garant tak sprdaju i u društvu!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #132 : 08 Srpanj, 2009, 15:44:07 »

a de mi reci sta je tu Skodino ?? dizajn italijanski,motor VW razvio,doduse znas sta je skodino na tom autu ,jedino onaj lim od cega se pravi i plastika ...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #133 : 08 Srpanj, 2009, 15:45:56 »
Ma nek si pogleda šta AutoDelta radi, preko 500 KS na prednji pogon, to čupa ruke iz ramena, a koja firma tjunira Škodu, možda Hamann :happy3: :happy3: :happy3: :happy3: :happy3: :dontknow: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
pa naravno da niko ne tjunira skode jer samo se velika imena tjunirajau i ona koja za to imaju osnove ...Fiat,Alfa Romeo,Ferrari,Bmw,Mercedes, itd ...ali tu nigdje skode nema :P
« Zadnja izmjena: 08 Srpanj, 2009, 15:49:49 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #134 : 08 Srpanj, 2009, 15:46:59 »

btw, gle kak izgleda Alfa stara 15 godina (moja, 1. vlasnik):

ja se divim stvarno u kakvom je alfa stanju bila poslije 15 god.....jbt da je stavis u salon i kazs nova iz fabrike izasla juce ...svi bi ti vjerovali ...svaka cast...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Lugburz

• maxi forumaš
  • Rukovodioc-pijanac
« Odgovori #135 : 08 Srpanj, 2009, 16:13:01 »
I ak ti je tvoja Felicia udoban obiteljski auto s kojim možeš ić gdje hoćeš, onda ti je kvocjent inteligencije na razini sobne temperature, čak i manje!!!

Tebe garant tak sprdaju i u društvu!!!
felicia nije obiteljski auto,al mozes s njim di oces,potrazi po netu clanak o branitelju koji je s njom prosa 1 000 000 km u 10 godina.prodi toliko s alfom i ja ti novu 159 kupujem..

Offline seba

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: ktm
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #136 : 08 Srpanj, 2009, 16:21:23 »
felicia nije obiteljski auto,al mozes s njim di oces,potrazi po netu clanak o branitelju koji je s njom prosa 1 000 000 km u 10 godina.prodi toliko s alfom i ja ti novu 159 kupujem..
al opet to je vw motor

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #137 : 08 Srpanj, 2009, 16:26:49 »
Dobro ti laže ova urica moj sa 1.5 plus gore turbo je išal 180,a ovo serijala sa 75ks nikako

Offline speedburn2

• maxi forumaš
  • U raju je ljepo, al u paklu je bolje društvo
  • Mjesto: Ogulin (Oštarije)
  • Moj Skuter: sad vise nis i najbolje mi je
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: malo je sa strane kitan
« Odgovori #138 : 08 Srpanj, 2009, 16:38:02 »
Dobro ti laže ova urica moj sa 1.5 plus gore turbo je išal 180,a ovo serijala sa 75ks nikako

1.5 turbo sta benzinac ili dizel, ako je benzinac nesto nevalja, ako je dizel to je nista cudno
Bolje biti malo lud nego malo pametan

moji remixevi:  http://www.speedyshare.com/162452628.html. http://www.speedyshare.com/971695594.html.

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #139 : 08 Srpanj, 2009, 16:53:35 »
1.5 turbo sta benzinac ili dizel, ako je benzinac nesto nevalja, ako je dizel to je nista cudno
Pa yugo 1.5 turbo i po urici 180 ali to dođe odmah a ne tri dana jahanja