poznato je da po noci ako je tiho mozes cut alfu kako trune ispod prozora parkirana
ide ona al lose za svoju konjazu kad golfu tdi s 95ks nemoze nista,ne ide ona ni u niskim ni u visokim obrtajima...a sa Accentom 1.5 90 ks s krepanim MAF-om se jedva drzi...I Favorit/Felicija 1.3 je bog i batina prema alfi po izdrzljivosti masine,da mi je vidit alfu koja je milju prosla...ja vozin od 13-e godine tako da mi ne soli pamet o znanju voznje jer ti tad nisi ni zna sist u auto.
Pa koji si ti debil, ne da nisi vozio 147icu nego nisi ni sjedio u njoj............ izgleda da je Felicija stara 100 godina za tebe pojam od auta, a to je žalosno!!!!!
I te fore o hrđanju proćaj ćaći i materi, svaka Alfa ima podcinćanu karoseriju I 100 % NE HRĐA, tako da mi ne možeš nać 145, 146, 156, 147 sa točkicom hrđe!!!!
Pa normalno da Alfa ne može napravit pol miliona kilometara, to je nabrijan sportski auto i kupuju ga oni kojima treba takav auto, a kad budem htio krmaću vozit u bunkeru od auta kupit ću si Feliciu 1.3, pomogučnosti trulu!!!!