Ajde dragi moji tuneri napisat cu setup koji je na mom scoot-u i krajnju brzinu,pa vi ocjenite dali je to top sto se da izvuci iz ovog setup-a
Dakle imam slijedece:
Gillera runner:Blokovi su sa starog nrg-a mc2 iz 1998 godine(navodno imaju serijski duzi prijenos)
Radilica RMS bez plasticnih utega sa polianom klipnjačom
Ležajevi Malossi
Separator na lamelicama je iščupan
Uljna pumpa isključena
Remen serijski
Termo grupa:Malossi MHR replica,nove karike,ali je glava ona dupla od nekog italkit-a(nemam glavu od replice)
Ispuh:LeoVince GP
Karburator:DelLorto 17.5 sa diznom 88
Kvačilo serijsko crvene oprugice i crni centralni veci za krug i pol od standardnog
Variomat serijski,valjčići 4.8 grama
Dijelovi na bloku su novi dakle radilica,lezajevi i vodena,sve je sjelo unutra kao tvornicki,e sad sa ovim setupom motor ide 85-86 sa tim da do nekih 80 lijepo navlaći,a ostatak mu treba dosta dugo da navuce,pa me zanima dali je to puni potencijal koji MHR replica moze dati?Ovo je prvi put da imam replicu na mašini pa stvarno neznam dali sam joj izvukao maksimum ili bi to trebalo ipak bolje ići?Probao sam se igrati sa kvačilom i variomatom ali nist nisam postigao jer kit kao da nema vise snage......
Molim za pomoc,prijedloge i eventualna rijesenja ovog problema.Hvala............