Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
hahahahahahahahahahahahahahhahah,neznan jel samo ja ovo vidin..al x plorer vire ti samo noge iz divljakušinog šupka
večer
pa nie uvreda.. ucinilo mi se. izviiiinite ako je shvaceno kao uvreda.
Njegow je problem u normalnoj komunikaciji izgleda....
nije,samo slabo jeb**
vidim vama nije dosadno?
....widim da si promijenil grad u awataru... btw....Čim se pametnim bawiŠ....
hahahahah a plave spuzve divlja a je i tebi teska kriza kad se po forumu dopisujes sa spuzvon
hhhh oŠ se tuČ....xD
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
a gadno je to kad je nejb****....al ak buŠ tu joŠ wiŠe nebuŠ je se tak brzo rijeŠil....
evo tek sad vidim ovaj post jer mi internet steka....da jesam prominio sam ga inace to nije grad vec mjesto u kojem zivim......inace ja sam diplomira informatiku na sveucilistu a sad studiram komercijalu...inace radim kao serviser racunala i racunalne opreme i tako toga...hehea ti...
eto, potvrdjujes moj prvi post u ovoj temi koji je alaudirao na to da si greza a ne njezna. necu se tuc starija si.
ja sam sponzoruŠa i bogato Ćem se udat....xDimam godinu dana pauze da razmislim kai ćem u Žiwotu....a inaČe se bawim ragbijem.....neŠ malo utrkama....
ma nije,nego se i ja pokusavan uvuc tebi u guzicu,al nemogu kad se vec xplorer ugura a sta cu jadan..nijedna me nece..pa ovde ubijan tugu :'(