I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
moram priznat zgodna slika....heh...btw dobro ti stoje ovi rogovi a i nos....divlja u bozicnom izdanju...heheh
aj iden mlatit praznu slamu
narawno da jesam...ja sluŠam glas naroda.....zato Čem se za 4 godine kandidirat za predsjednika drŽawe.....xD
ma meni ti swi nosewi doro stoje.....xD....rogowe newolim....to prepuŠtam drugima....
nek ti je sa sricon...divlja onda kad dolazis na kap vina....hehe pitam se sta ces bit za uskrs hehehe
dobro...ja vas ocekujem a koje vise volis bilo ili crno....bas me zanima kakva si u zecjem izdanju s obzirom da je bozicno 10+ hehhe
cuj malo mi je glupasto nazivat curu divlja pa ako moze reci mi kako te mogu zvat a da nije divlja....
jos smo i tvrdoglavi..
wino....najprije crno....a poslije ko te pita kakwo je....xD dobre ti ocjene dajeŠ....tebe bi bilo doro imat u Žiriju....hhhh
Mihaela e odavno nisam cuo to ime..nemoj ovo krivo svatit al stvarno imas lipo ime...inace ja sam Kresimir a svi me zovu Kreso..Drago mi je...
ok pripremit cu crno a za ziri ako treba zovi imas moj glas...hehe
nema na cemu...primjetio sam da te dotore zove mihi....sad sam skuzio da je to zbog imena..jel te smi i ja zvat mihi ili je to samo dotoroeva cast...
je je....neznam po Čem bi on zasluŽil takwu Čast.....ccccc....to mi tepa da mi se umili....al mu ne polazi za rukom.....hhhhhnarawno da moŽeŠ....
sad se bumo i wrijeĐali....ha??
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
naravno...nemoras niti sumljat u to...moj glas imas....ok mihi...