Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
jos da nije cijeli spostrugan i izudaran jos bi ti to i proslo....al ovak nou wej....
a nebi iŠlo.....ko iz duČana je.....
mozda je trenutno....al do prvog zavoja....
sad mi se prawi jawil.....bwahahahaahahah.....a joŠ a stazi da te widim pa da se dokraja strgam od smijeha....
mogla si si bar ove brojeve stavit da se ne odljepljuju i sic nabavit neki ljepsi.....uopce nemas osjecaj za estetiku.....lallalalalalaa.....
pa sad mi je bijeli.....a owai je zato tu kai mi je moi opal i strgal se....magarac.....ŠuŠ
da...bijeli je jer smo ga spricali za sprejem.....bwahahhahahaa......
al je bijeli......beeeeeelj.....ma naŠ kai.....jedina mi je Želja otiĆ bar na jednu utrku....doro te splahnut....da wiŠe ne trkeljaŠ bezweze i napit se poslije toga.......
zelja bi ti se mogla djelomicno ispunit....al onaj drugi dio a to je da bumo se tak i tak napili zajedno....
divlja moram priznat da ti se ne vidi pletenica ispod kacige nebi reka da zensko vozi...khm khm inace zgodna slika hehehe
nema tu kai bit djelomiČno....ak bum wozila....neaŠ Šanse....ptanje je samo dal buŠ imal sreĆe pa bum bila zauzeta tekmama....llalalalalalalaal
ccccc.......a kak to Žensko wozi??? ha??
ne vozi...gura motor.....
ajoj...sad se jos izvlacis na tekme..... al doro kak god zavrsila trka ipak najbolji dio vikenda je noc sa subote na nedjelju.....
ti budi sretan ak buŠ imal kai gurat....xD