Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
nema se tu kai mislit......to se zna.....
mmmm volim iznenadjenja hehehzasto vas dvoje ne zakopate "ratne sikire" i nedodjete zajedno....ili divlja ti oces bit u maloj prednosti
doro....mozda i jesam spor al jos uvjek sam brzi od tebe....
da al ako dodje on prije tebe sve ce ti poklopat jos cu morat sakrivat da b i tebi nesto ostalo heheh
evo ovako...ja ti zivim tocnije u omisu...znaci to ti je nekih 20 km od splita....dodje se za nekih 20 min iz splita u omis...
OmiŠ nie Split....znam di je OmiŠ.....teta mi je u Dugom ratu....pa u OmiŠ idem na plaŽu....
mihi duso ti si nes fulala.....omiš nije na pagu.....bwahahahahhahaa......
Pa sad....ja neam problema sa pronalaŽenjem radowa RH....to je twoja domena.....
znam da nije split al eto tako sam napisa jer vecina njih nezna...ajd kad budes dolazila kod tete javi se....ili kod mene na prsut...hehehe
nemam ni ja vise.....poceo sam ucit zemljopis.....
a ono.....dobro weČe, kak ste.....to ostalo doma.....xD
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34
bilo je i wrijeme....xD
nema problema evo pogledaj sada gore povise avatara to je misto u kojem zivim....
tko ste vi da bih vam zelio dobru vecer i pokazao zanimanje za to kako ste? ja volim samo sebe... jedino sebeee.