Vidjet cemo kakvo ce biti vrijeme sljedeci vikend i obveze vecine forumasa pa onda lijepo izaberemo subota ili nedjelja...
Takodjer ce se trebati dogovoriti oko pijace i mesa (ovisno o broju forumasa) kolicina i cijena... Mislim da bi se sve dalo srediti sa nekih cca. 50kn po osobi (da imamo i soka i pive i vina)
A sto bi rostiljali? Svinjetinu, piletinu, kobasice...?
Moja preporuka je kupnja namirnica u Metrou ili Getrou jer su oni najjeftiniji...
Nadalje, treba netko tko ima mobilni rostilj, taj rostilj spremiti u torbu ili nesto slicno... te ce nam trebati i nesto ugljena...
Eto, mislim da 50kn nije puno po osobi, to je runa za 2 osobe kada se ide subotom navecer van...
Naravno, kada dogovorimo broj forumasa, i odredimo kolicinu mesa i pica, naravno da cemo podijeliti potrosen iznos na broj forumasa, ako ispadne i manje od 50kn onda super ali ja preko 50kn po osobi nebih isao jer ima i onih koji nemaju stalan izvor novcanih sredstava...
Naravno, pozvani su i prijatelji iz susjednih gradova...
Prvo se treba predbiljeziti... Ja bih sa tom temom krenuo u ponedjeljak pa da se ljudi predbiljeze do petka kako bi se mogle kupiti namirnice u subotu ujutro i sve to srediti...
Svi prijedlozi su dobrodosli!